Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne boji se zime

Petar Vlahov ponovno odabrao modni dodatak zbog kojeg je postao hit na internetu

Ministar Davor Božinović posjetio Petrinju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
10.03.2022.
u 09:27

Voditelj Petar Vlahov (50) javio se uživo u Dnevniku HRT-a i ponovno nasmijao gledatelje svojom modnom kombinacijom

Voditelj Petar Vlahov (50) javio se uživo u Dnevniku HRT-a i ponovno nasmijao gledatelje svojom modnom kombinacijom. Poznato je da Šibenčanin voli upečatljive frizure i modne detalje, a sada se dobro utoplio šalom koji mu je prekrio cijelu glavu osim očiju. Šal je njegov omiljeni dodatak, a ovoga puta izvukao ga je iz ormara zbog hladnoće i vjetra.

Foto: HRT

Veliki šal već je bio predmet rasprave, a svojedobno je Petrov stajling kopirao i voditelj Dalibor Petko koji je pozirao sa sličnim šalom i poručio kako ''Treba slijediti trendove'' i nasmijao pratitelje.

Foto: HRT screenshot

Podsjetimo, HRT-ov novinar od početka svoje karijere pazi na svoj izgled, a uvijek je isticao kako redovito vježba i koristi preparativnu kozmetiku, a nije skrivao ni da odlazi na depilaciju. Gledatelje je svojedobno iznenadila i njegova irokeza, a tada je rekao kako mu sada više odgovara takva kraća frizura te da dosad nitko nije imao primjedbe na njegov izgled.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
10:20 10.03.2022.

Tako se oblače djevojke

Avatar Avi
Avi
13:08 10.03.2022.

Vlahov je pravi čoban, nikad neću zaboravit kad je stavio bijele ženske naušnice i šokirao sve gledatelje HRT, netko mu je valjda rekao da su to ženske naušnice pa ih više nikad nije stavio, da ne spominjem preuzak sako, toliko uzak da ga ne može zakopčati, to radi samo zato da istakne nabildane ruke, a tek frizura poput nekog uličara, strašno

HR
hrxxx111
10:10 10.03.2022.

Moja sestra i njene frendice nose istu kombinaciju cijelu zimu i nitko ne pise o njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije