Duboki dekolte

Nina Badrić u vrućem izdanju privukla pažnju na Instagramu

Foto: Instagram
Nina Badrić u vrućem izdanju privukla pažnju na Instagramu
04.04.2014.
u 07:38
Seksi Nina pokazala je dekolte u bijeloj haljini te štucnama. Uz fotografiju je napisala stihove glazbene poslastice koja će uskoro izaći...
Pogledaj originalni članak

Nina Badrić radi na novoj pjesmi, a na Instagramu ju je najavila zavodljivom fotografijom. Seksi Nina pokazala je dekolte u bijeloj haljini te štucnama. Uz fotografiju je napisala stihove glazbene poslastice koja će uskoro izaći.

- Budim se, po cijelom licu mi pekotine. Te suze proklete gadno su me opekle. Neka me bol izmrvi samo da zbogom ne kažeš ti prvi, napisala je Badrić. Dok su se obožavatelji pitali kad mogu poslušati njen novi singl, Nina je šutjela.

>>Nina Badrić pozirala s brkovima tijekom snimanja za beogradski magazin

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar targus
targus
08:15 04.04.2014.

Nina, Nina,Nina,,.....i ti si u pomanjkanju dobrih stvari, pa u četrdesetima pribjegavaš golotinji!?? Nisi loša,..ali valjda imaš malo mozga???

DU
Deleted user
08:35 04.04.2014.

@targus: Sve je to, kume moj, ista sorta - i Severeina, i Rozga, i Danijela (Martinović), i Badrićka - i da ne nabrajam dalje. Kad im ponestane koliko-toliko probavljivih pjesmuljaka, iste pribjegavaju tzv. "vrućem izdanju" praveći od sebe pred normlnim ljudima neizrecivu budalu.

Avatar gladnijura
gladnijura
09:15 04.04.2014.

Možete vi pričati što vam je drago, ali teta još uvijek može paliti. A ako se želi prikazivati ima i vidljivih razloga.