ŽIVOT NA VAGI

Nina iz 'Života na vagi' nakon pet godina je dobila mjesečnicu: 'Nemam snage nizašto'

Foto: RTL
Nina Bandić
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
20.12.2023.
u 09:20
Mirna se našalila kako je u čast današnjem trenutku Nina sva u crvenoj boji – od majice do noktiju. ''Malo mi te žao zezati, no ajmo okrenuti radije na šalu nego na tugu'', komentirala je Mirna.
Pogledaj originalni članak

Nina Bandić je tijekom treninga u "Životu na vagi" komentirala Mirni kako joj je muka. ''Osjećam se kao hodajući mrtvac. Nemam snage ni za što te iskreno ne znam kako će izgledati ovaj trening'', rekla je Nina navodeći da je razlog tomu mjesečnica. ''U jednu stranu nije loše, no međutim ne vidim tu stranu'', komentirala je Nina. Trenerica Mirna ju je upitala je li barem malo sretna radi toga, s obzirom na to da je dugo nije imala. ''Nisam, osjećam užasne bolove i nemoć – jako se loše osjećam tako da sam jako nervozna što sam je dobila'', priznala je Nina.  Mirna je rekla kako smatra da će svjetski to odraditi, a Nina kako ju je strah vage jer smatra da je navukla vodu. 

''Strah me da ne završim kao Pero'', priznala je Nina. Mirna se našalila kako je u čast današnjem trenutku Nina sva u crvenoj boji – od majice do noktiju. ''Malo mi te žao zezati, no ajmo okrenuti radije na šalu nego na tugu'', komentirala je Mirna. ''Iako je boli, ovo je za nju sretna vijest jer je nakon 5 godina dobila menstruaciju što je velika stvar za jednu mladu curu koja jednoga dana planira imati obitelj'', zaključila je Mirna. 

Inače, u izazovu nisu sudjelovali Silvija i Jure, a Goran je izrazio želju da i on ne sudjeluje. „Imam bolove u leđima, a tu može biti dosta trzaja i mogao bih se još gore ozlijediti“, rekao je, a treneri su to odobrili. „Super je nagrada, ali zdravlje mi je bitnije“, dodao je Goran.

VEZANI ČLANCI: 

Nina nije čekala znak trenera i odmah je počela vući, što je izbacilo iz takta Marie. Kad su krenuli, Martin se odmah snašao, jako povukao i uzeo prvu zastavicu. U drugom krugu Dajana je uzela zastavicu i komentirala je kako joj je samo bitno da pobijedi netko od plavih. „Nadam se da Vlašić neće ovo odnijeti“, dodala je. Marie se borila s Ninom i objasnila taktiku: „Probat ću da padne!“ No nije to bilo tako lako i Nina je uzela svoju prvu zastavicu.

Potom je Vlašić osvojio svoju prvu zastavicu, a Ninu su povukli, pala je i počela plakati, što je Jure vrlo sarkastično komentirao. Sinjanka se udarila u kuk i ponovno izvrnula nogu te rekla: „Samo su me vukli i samo sam padala.“ Marie je priznala Edi kako ju je ona vukla te s osmijehom na licu objasnila: „Uspjela sam je srušiti jedno dvaput, to je najbitnije, tako smo se i dogovorili jer sam znala da je jača od mene.“

Nina nije željela odustati i nastavili su s petom rundom, a Vlašić je uzeo drugu zastavicu. „Znam da sam većini favorit“, rekao je Vlašić, no i Martin se nije predavao i uzeo je drugu zastavicu, baš kao i Dajana koja je u posljednjoj rundi dala sve od sebe i pobijedila dečke! „Bitno da je nagrada u familiji“, rekao je Martin, a i ostali plavci složili su se s njim. „S obzirom na to da crveni imaju listu za odstrel, moramo dati sve od sebe, trebamo pobijediti u sljedećem izazovu i poremetiti im planove te se dignuti iz pepela“, zaključila je Dajana.

VIDEO: Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.