izazovna poza

Nives Celzijus novim fotografijama užarila društvene mreže: 'Kakvo prekrasno tijelo'

Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
21.10.2022.
u 19:29
Ovoga puta pjevačica, influencerica i spisateljica je objavila izazovnu fotografiju nastalu na plaži gdje je ona pozirala u kupaćem kostimu te ima tragove pijeska po sebi.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus svojim novim objavama ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na društvenim mrežama. Ovoga puta Nives je objavila fotografiju nastalu na plaži gdje je ona pozirala u kupaćem kostimu te ima tragove pijeska po sebi. Na izazovnoj fotografiji Nives je pozirala klečeći u bakrenom bikiniju i sunčanim naočalama, a mokru kosu je zabacila i rukom  prošla kroz nju.

- Jutra su inspirativnija kada sanjamo velike snove! - napisala je pored fotografije. Ispod fotografije ubrzo su se počeli nizati komentari. "Ljepotica", "Kakvo prekrasno tijelo", "Preslatka", "Ona je bomba", "Najbolja slika", "Kako si moćna", pisali su obožavatelji.

Podsjetimo, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama, a ne skriva ni kojim vježbama održava svoju zavodljivu  figuru. Na svojem je Instagram profilu u nekoliko je prilika pokazala kako trenira, a jednom je prilikom otkrila i što radi paralelno. Tada se na snimci moglo vidjeti  Nives kako vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. 

VIDEO Kevin Spacey dolazi na sud

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ZU
Zujim
21:25 21.10.2022.

Tu ne vidim nista prekrasno, ali vec postaro i izraubovano vidim dobro.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:01 21.10.2022.

Nives je pokretna garaža za šlepere.

Avatar urok_eye
urok_eye
19:45 21.10.2022.

Krava

Još iz rubrike Showbiz