GLAZBENA DIVA

Doris Dragović objavila fotku iz prošlosti i oduševila pratitelje: Prepoznajete li zvijezde koje poziraju s njom?

Split: Doček Nove godine na Rivi
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/16
06.10.2024.
u 10:30

Nije poznato kada je fotografija nastala, no po frizuri Indire Levak, koja je tada obožavala nositi pletenice može se pretpostaviti da je oko početka 2000-tih godina, jer je istu frizuru imala na koncertu u Domu Sportova 2000. godine.

Glazbena diva Doris Dragović rijetko se oglašava na društvenim mrežama. No, kada ipak odluči nerijetko objavljuje slike iz prošlosti, koje oduševe obožavatelje, a ovaj put je objavila fotku na kojoj je pozirala s još dvije poznate osobe s domaće estrade. Riječ je o Jeleni Rozgi i Indiri Levak. Nije poznato kada je fotografija nastala, no po frizuri Indire Levak, koja je tada obožavala nositi pletenice može se pretpostaviti da je oko početka 2000-tih godina, jer je istu frizuru imala na koncertu u Domu Sportova 2000. godine.

To se može vidjeti i u ovom videu. Tada je Indira još bila članica grupe Colonia

Rozga i Dragović za ovu priliku odabrale su crne haljine, dok je Levak na sebi imala haljinu ružičasto-ljubičaste boje sa zmijskim printom.  Podsjetimo, prošle godine naša glazbena diva Doris Dragović napunila je Arenu u Zagrebu dva dana za redom i zaslužila nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine. Publika pamti brojne njezine pjesme te ih s njom često i pjeva na koncertima. „Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“, „Dajem ti srce“, samo su neki od njezinih hitova koje mnogi obožavaju. 

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je objavila staru fotografiju na kojoj ima kratku kosu. Doris, naime, godinama ne mijenja svoj izgled i mnogi su je navikli vidjeti s dugom crnom kosom, pa se neki ni ne sjećaju da je jedno vrijeme nosila kratku, kovrčavu frizuru
- Blagoslovljena sam i darovana jer sam dobila priliku voljeti to što radim i raditi to što volim, a to su veliki darovi - napisala je uz fotografiju. U komentarima su joj pratitelji pisali kako je predivna žena, te da lijepoj ženi sve lijepo stoji.

GALERIJA FOTO Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

Split: Doček Nove godine na Rivi
1/17

Komentara 1

Avatar Panda13
Panda13
11:12 06.10.2024.

Kakvih ti problema s mozgom imaš? ...nemoj preskakat jutarnju terapiju jer škodi ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije