vatreno izdanje

Nives Celzijus otkrila tko joj zadaje probleme dok snima seksi fotke: 'I onda kažu da je to minuta posla'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
17.12.2022.
u 12:40
- I onda kažu, snimiti željenu fotku je minuta posla. Nego, koji rezultat prognozirate danas? - upitala je Nives Celzijus svoje pratitelje uz snimku na kojoj joj mačak neprestano ulazi u kadar igrajući se s nogometnim dresom na kojem Nives leži.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati ide u borbu za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka. Već od ranog jutra krenula je navijačka euforija pred kojom je pokleknula i Nives Celzijus. 

Nives je na svom Instagramu objavila video u kojem pozira u kupaćem kostimu na kvadratiće, dok je iza njezinih leđa dres naše reprezentacije. S pratiteljima se našalila i otkrila im kako nastaju njezine atraktivne objave. 

- I onda kažu, snimiti željenu fotku je minuta posla 🤪 Nego, koji rezultat prognozirate danas? - upitala je Nives svoje pratitelje uz snimku na kojoj joj mačak neprestano ulazi u kadar igrajući se s nogometnim dresom na kojem Nives leži. Komplimenti ni ovog puta nisu izostali, a osim što su mnogi hvalili njezino izdanje bilo je i onih koji su pokušali prognozirati ishod današnje utakmice. "2:1 za Hrvatsku", poručio je jedan pratitelj, a mi se nadamo da će se njegova prognoza i ostvariti. Sretno Vatreni! 

Inače, Nives na Instagramu prati više od 454 tisuće ljudi koje svakodnevno časti golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala gola u kadi sa šalicom kave u rukama, a za to izdanje dobila je gotovo 15 tisuća 'lajkova'.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
14:55 17.12.2022.

Raskravila se skroz.

AF
afer
14:54 17.12.2022.

čvarak, malo masniji.

CR
Croatiadobola
13:51 17.12.2022.

Mama