već su 6 godina zajedno

Mila Horvat objavila fotografiju s misterioznim muškarcem, pratitelji misle da je to menadžer kojeg tajno ljubi

Foto: Instagram
1/6
17.12.2022.
u 09:30

O kome je točno riječ novinarka Mila Horvat nije otkrila, no njezini obožavatelji počeli su nagađati da je riječ o markantnom Španjolcu s kojim je Mila u vezi već godinama. Njegov identitet nikada nije javno otkrila, no nedavno je potvrdila da je sretno zaljubljena.

Među tisućama ponosnih Hrvata koji bodre naše Vatrene na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru našla se i sportska novinarka Mila Horvat (41). Fotografijama iz Dohe Mila se često hvali svojim pratiteljima na Instagramu, a na svom Insta Storyju objavila je i video koji je nastao tijekom noćne vožnje gradom u kojem se uz Milu vidi i misteriozan muškarac. O kome je točno riječ novinarka nije otkrila, no njezini obožavatelji počeli su nagađati da je riječ o markantnom Španjolcu s kojim je Mila u vezi već godinama. Njegov identitet nikada nije javno otkrila, no nedavno je potvrdila da je sretno zaljubljena. 

"Jesam, ali nije Casillas. Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

Foto: Instagram

Osim tajnovitim muškarcem Mila je pažnju privukla i besprijekornom linijom koju je pokazala na plaži u Dohi na kojoj je odmarala u predahu od utakmica.

- Kupanje u prosincu...neprocjenjivo - napisala je Horvat u opisu fotografije na kojoj pozira u badiću. "Prezgodna" samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja koji su joj između ostalog ostavljali i emotikone srca i vatre. 

Da su godine samo broj i za ovu ženu, dokazuje svakom novom fotografijom, a isto je bilo i na ovoj na kojoj je pokazala ženstvenu liniju i isklesan trbuh, ali i lijepo izdefinirane ruke. Zgodno tijelo na kojem bi joj mnoge djevojke pozavidjele rezultat je zdravog načina života i duha u kojem živi, ali i pravilne tjelovježbe budući da Mila redovito vježba. Mili je zdravlje jako bitno jer je voditeljica prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice, no danas su zdravstveni problemi iza nje. Gledatelji HRT-a nedavno su je mogli pratiti i u showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem se natjecala s mentoricom Larom Antić Prskalo.

Foto: Dario Njavro/HRT

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
10:09 17.12.2022.

Žao mi ju je. Cijenim je kao novinarku, ali žena je pukla. Tako se blamirati....u tim godinama....

Avatar Madafakr
Madafakr
12:22 17.12.2022.

Žena uživa u svojem plastično - silikonsko-botox izdanju..

ZA
zagi101
12:41 17.12.2022.

šta je to uradila od sebe? nemrem vjerovati na kaj liče ove naše posvuduše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije