komentari ne staju

Nives Celzijus pokazala raskošne obline u pripijenoj haljini i raspametila obožavatelje: 'Božanstvena'

Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
26.10.2022.
u 20:10
Nives je podijelila fotografiju u pripijenoj plavoj haljini koja je naglasila njezine bujne obline i raskošni dekolte te još jednom pratitelje ostavila bez daha.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (40) svojim novim objavama ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na društvenim mrežama, a sada je podijelila fotografiju kojom se prisjetila vjenčanja svoje prijateljice Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića.

Nives je podijelila fotografiju u pripijenoj plavoj haljini koja je naglasila njezine bujne obline i raskošni dekolte te još jednom pratitelje ostavila bez daha.

- Toga dana i nebo je slavilo ljubav -  napisala je Nives uz fotografiju ispod koje su se ubrzo nanizali brojni komplimenti.

''Wow'', ''Najdivnija moja'', ''Predivna'', ''Morska sirena'', ''Diva'', ''Ljepotica'', ''Neodoljiva'', ''Opa'', ''Božanstvena'', ''Lijepo'', ''Sjajno'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama, a ne skriva ni kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru.

Na svojem je Instagram profilu u nekoliko je prilika pokazala kako trenira, a jednom je prilikom otkrila i što radi paralelno. Tada se na snimci moglo vidjeti  Nives kako vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. 

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PI
pivodavac
20:18 26.10.2022.

A koga je to ona ostavila bez daha i koga je raspametila.

BR
bradpitt
22:11 26.10.2022.

Nivesica bude sa 80 godina pokazivala svoje visece raskosne obline kad nemas mozdane kvalitete onda se skines to uvijek prolazi

Avatar Popeye
Popeye
00:45 27.10.2022.

Kako je moguće raspametiti one koji su bez pameti 🤔