Punca je nazvao zlim patuljkom

Bivši hrvatski zet na sudu je zbog pranja novca: Bernie je kontrolirao moj brak, a kokain sam uzimao svaki dan

ARHIVA - Obitelj Ecclestone stigla na ljetovanje, s njima došao i Petrin dečko James Stunt
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
26.10.2022.
u 19:22

James Stunt, bivši suprug Petre Ecclestone u svom iskazu je otvoreno rekao kako je dvije godine bio ovisan o kokainu i morfiju te je bio i ovisnik o kockanju.

James Stunt bivši zet Bernieja Ecclestonea i Hrvatice Slavice Radić dao je svoj iskaz na sudu gdje mu se zajedno s još sedam osoba sudi zbog pranja novca., točnije 266 milijuna funti. Bivši suprug Petre Ecclestone u svom iskazu je otvoreno rekao kako je dvije godine bio ovisan o kokainu i morfiju te je bio i ovisnik o kockanju.

Kazao je kako je intenzivno počeo svaki dan uzimati kokain nakon smrti svog brata te se slomio dok je o tome pričao i rekao je da je dvije godine konzumirao kokain, a govorio je i o svom braku s kćeri bivšeg šefa Formule 1. Porotnicima je rekao kako je bio zaljubljen u svoju tadašnju ženu, 'a ne u njezin bankovni račun', a zanijekao je kako je živio od bogatstva svoje bivše supruge. Stunt je također govorio o obiteljskom fondu koji je osnovala obitelj Ecclestone i dodao da je to bila vrsta kontrole koju je Bernie Ecclestone imao nad njegovim brakom.

Na sudu je govorio i o svojim genitalijama i kazao kako mu ljudi govore kako sigurno ima najmanji penis na svijetu. - Mora biti nešto istine u tome, metaforički rečeno – ali mislim da ne trebamo vaditi mikroskop kako bismo to provjerili - izjavio je pred porotom. Stunt je odbacio optužbe za pranje novca i krivotvorenje. Petra i James razveli su se 2017. godine na vrlo ružan način, a tek se kasnije otkrilo da ju je Stunt fizički i psihički zlostavljao. Nakon razvoda u javnosti je koristio svaku priliku kako bi ocrnio svoju suprugu i njezinu obitelj.

- Bila je najbolja djevojka koju sam ikad upoznao, no sad je poput cure koja je bila na lobotomiji i otišla u Jonestown. Ona je užasno ljudsko biće, a Bernieja je zli patuljak. - rekao je jednom.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije