pljušte komentari

Nives Celzijus pozirala u izazovnom izdanju i majci s legendarnom fotografijom Hajdukovih ikona: 'Bombastična'

Foto: Instagram screenshot
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook Leo Nicolier
14.04.2022.
u 17:30
Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje svojim izgledom i provokativnim fotografijama. Ovoga puta pozirala je u majci modne kreatorice Monike Sablić .
Pogledaj originalni članak

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje svojim izgledom i provokativnim fotografijama. Ovoga puta pozirala je u majci modne kreatorice Monike Sablić na kojoj je fotografija Hajdukovih ikona- Dražena Mužinića- Frfe i Vilsona Džonija koje je fotograf Jadran Lazić ulovio u trenutku euforije 1973. godine.

Monika i fotograf su nakon godina prijateljstva postali poslovni partneri, pa se na majicama nalaze ekskluzivne fotografije koje je Jadran snimio tijekom duge karijere.

Atraktivna Nives majicu je kombinirala s kožnim korzetom i čipkastim čarapama, a nove fotografije oduševile su njezine pratitelje.
''Predivna žena, ''Gori sve'', ''Predobro'', ''Vatreno'', ''Bravo ljepotice'', ''Top''. ''Odlično izgledaš'', ''Bombastična'', ''Bez riječi'', ''Najljepša'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Nives je ispričala tajnu zanosnog izgleda te otkrila kako se osjeća u svojoj koži.

- Vjerojatno to što godine nemilice idu, znači da bih trebala ulagati više vremena i financijskih sredstava, međutim ja odolijevam tome. Ja sam sebe uvjerila da ja prekrasno izgledam...hahaha...ja sam već godinama totalno uvjerena da sam ja sebi super, kad se ja pogledam u ogledalo. "Bože, ženo, pa tebi ništa ne treba!" - ispričala je Nives te otkrila kako vodi svakodnevnu borbu s uređivanjem i šminkanjem.

- Ne da mi se oprati kosa, ne da mi se otići kod frizera, ja sam sijeda za poludjet, ja sam sva bijela. Meni kosa toliko brzo raste, nekad sam se radovala kad mi kosa raste, ja sam sad luda. Jer kao "evo pofarbala sam se, sad sam malo mirna" i za pet dana već izbijaju sijede, sve se vidi. Iako se mnogi pitaju na koje je sve estetske korekcije otišla, Nives je otkrila kako se zapravo straši invazivnih zahvata i tretmana.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
00:04 15.04.2022.

Obožavam njene knjige!

VI
_višeslav
17:59 14.04.2022.

prekrasna, pametna, sposobna