NIKAD NE RECI NIKAD

Marko Grubnić o prstenu na svojoj ruci: 'Život me demantirao'

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/10
14.04.2022.
u 16:45

- Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu, ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam - rekao je Marko i komentirao svoje vjenčanje o kojem se dosta pisalo proteklih mjeseci

Modni stilist Marko Grubnić prije tri godine natjecao se u "Plesu sa zvijezdama" Nove TV a ove je godine angažiran kao stilist voditeljice Maje Šuput. U razgovoru za InMagazin  kazao je kako mu je to najdraži projekt, ali i projekt koji mu je promijenio život.

- Kroz show su mi se dogodile najljepše stvari u životu, a to je da su ljudi stali nekako na moju stranu, prepoznali su moj trud. Ja prije tog showa nisam otvarao srce i dušu te nisam dozvolio uopće ljudima da vide tko sam uopće ja. Taj show je to promijenio. Pred kraj showa su se i privatno stvari posložile. Došla mi je u to vrijeme i ljubav života, emocionalno sam nekako sazrio. Moj život je nakon "Plesa sa zvijezdama" promijenio svoj smisao, ali na bolje - rekao je Marko i odgovorio na pitanje tko je trenutačno najzaslužniji za to da ne skida osmijeh s lica. 

- Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu, ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam - rekao je Marko i komentirao svoje vjenčanje o kojem se dosta pisalo proteklih mjeseci.

- Čovjek ne bi na meni rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Obično dajem jako puno medijima, objavljujem puno i na Instagramu te pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa", kaže te dodaje: "Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se vjenčati jednoga dana mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten - zaključio je Grubnić. 

VIDEO: Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom' 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:37 14.04.2022.

"Ispunjen sam"...

TR
Tripoli
17:39 17.04.2022.

A jel se on ženi ili udaje?

Avatar drug Joža
drug Joža
20:28 16.04.2022.

Ja mu vjerujem da je ispunjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije