Dobar povod za slavlje

Nives i Goran Ivanišević pohvalili se kako uživaju u Americi, javio im se i Đoković

Foto: Instagram
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Nives Ivanišević
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
16.07.2021.
u 20:30
Goran je ušao u ugledno društvo i postao je prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu – s novim priznanjem za fantastičnu karijeru koja je doživjela vrhunac osvajanjem naslova u Wimbledonu 2001. godine.
Pogledaj originalni članak

Goran Ivanišević sa suprugom Nives otputovao je u Newport gdje će naš proslavljeni tenisač ovog vikenda biti primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Goran je ušao u ugledno društvo i postao je prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu – s novim priznanjem za fantastičnu karijeru koja je doživjela vrhunac osvajanjem naslova u Wimbledonu 2001. godine.

Do svečanosti koja će se održati 18. srpnja Goran uživa u Americi sa suprugom Nives i ovo im je došlo kao mali odmor, a koliko uživaju oboje su pokazali objavom zajedničkih fotografija na Instagramu, što inače ne rade tako često. Fotografiju koju je objavio Ivanišević komentirao je i Novak Đoković i napisao mu: Ajmo Šefinjo! Na ovo putovanje otišli su bez sina Olivera koji će ove godine početkom rujna napuniti tri godine.

Foto: Instagram

U jednom intervju Nives je otkrila i kako joj je Goran rekao da je primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. - Sjedila sam s Goranom na kauču i baš je bio neki dan koji nije imao smisla. I onda mi je rekao: 'E, imam ja nešto lijepo za podijeliti. Nisam bila previše iznenađena, jer sam znala da će se to dogoditi - rekla je Nives za Gloriju.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći je postala hit na društvenim mrežama: Ista je!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.