Spašavao ju je HGSS

Ivana Paradžiković vratila se na Papuk nakon što se lani tamo izgubila, ovaj put došla je s posebnom osobom

Foto: Instagram
1/6
16.07.2021.
u 16:30

Bivša urednica emisije "Provjereno" pohvalila se sada na ovoj društvenoj mreži kako se vratila na Papuk ali puno bolje pripremljena i u društvu posebno joj drage osobe.

Bivša urednica i voditeljica emisije "Provjereno" na Novoj TV Ivana Paradžiković prošle godine u listopadu izgubila se u šumi na Papuku i tada je u pomoć pozvala GSS i među članovima GSS koji su je tu večer spasili bila je i Marika i taj susret bio je posebno emotivan za Ivanu jer su Marika i njezina obitelj spasili Ivaninu obitelj 1991. godine.

- Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo prespavali tu noć kod Marike. 30 godina poslije, ona je član GSS-a i spašava mi opet glavu iz papučke šume. - napisala je tada Paradžiković na svom Instagramu. Pohvalila se sada na ovoj društvenoj mreži kako se vratila na Papuk ali puno bolje pripremljena i u društvu posebno joj drage osobe.

Foto: Instagram

- Paradžiković na Papuku, epizoda druga. Ovog se puta nisam izgubila. Sada sam se pronašla. Kako više nisam amater, naučila sam kako se ide u šumu: u punoj spremi! svjetleći štapić od zagrebačkih vatrogasaca, ako me opet, nedobog više, uhvati mrak. personal location beacon koji sam dobila na poklon kada sam se zadnji put izgubila i zbog kojeg više nikada neću biti izgubljena, jer jednim pritiskom na gumb, on preko satelita odmah šalje poziv upomoć! Ali i najvažnije za avanturu, ovoga me puta na Papuk povela sama @marikamaric ista koja me spasila zadnji put, prijateljica na koju sam beskrajno ponosna, kao i zapravo na sve članove HGSSa...jer tek sam sada, iz prve ruke, nekog sebi bliskog, vidjela i doživjela kako izgleda njihov život! 0-24 stand by, jer kad netko nazove, oni ostavljaju svoje živote i hitaju spašavati tuđe. I to čine potpuno besplatno. Uostalom, kao da to i može imati neku cijenu. To činiš jer si ispravan čovjek! Kad narastem i ja želim biti @gss_hrvatska @park_prirode_papuk @littlehouseonpapuk - napisala je Ivana na Instagramu.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
17:02 16.07.2021.

Nije fotka u badiću, ali je OK...

DA
DannyAR
19:32 16.07.2021.

Droga

KR
kruno0000
18:02 16.07.2021.

Kaj je to. vevrić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije