oborio rekord

Nogometaš je najpraćenija osoba na Instagramu, trenutno ima više od 500 milijuna pratitelja

Foto: Gtres/Pixsell
Cristiano Ronaldo i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Twitter
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Instagram
Foto: Reuters
Foto: Instagram
22.11.2022.
u 12:09
Cristiano Ronaldo trenutno ima više od 501 milijun pratitelja te je time prešao kolegu Lea Messija, koji se nalazi na drugom mjestu s 376 milijuna pratitelja
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Cristiano Ronaldo postao je najpraćenija osoba na Instagramu i prvi čovjek koji je na toj društvenoj mreži skupio nevjerojatnih 500 milijuna pratitelja. Ronaldo trenutno ima više od 501 milijun pratitelja te je time prešao kolegu Lea Messija, koji se nalazi na drugom mjestu s 376 milijuna pratitelja.Treća najpraćenija osoba na Instagramu je reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner koja ima 372 milijuna pratitelja.

Ronaldo je do okrugle brojke došao i zahvaljujući fotografiji s Leom Messijem koju je objavio prije dva dana te je skupila 37 milijuna lajkova u kratkom roku. Radi se o suradnji s jednim poznatim brendom koja je oduševila pratitelje. Ronaldo i Messi na fotografiji sjede jedan nasuprot drugog te igraju šah.

- Pobjeda je stanje uma – stavili su u opisu objave. 

Dodajmo da Cristiano na Instagramu prati nešto više od 500 profila. 

Također, prema nekim procjenama, Ronaldo zarađuje oko 2,3 milijuna dolara po plaćenoj objavi na Instagramu. Nogometaš često reklamira brendove s kojima ima ugovore i svoje vlastite brendove, a redovito objavljuje i obiteljske fotografije. Ronaldo je otac petero djece: Cristiana Juniora (12) i prve blizance, Evu i Matea (4), Alanu Martinu (4) te kćeri koju je dobio ove godine.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.