Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimanje gledatelja

Odličan start Svjetskog prvenstva u Kataru na HTV-u, imali 5 najgledanijih televizijskih sadržaja

Foto: HTV Screenshot
1/4
22.11.2022.
u 10:54

Među njima su emisija „Qatara“, posvećena praćenju SP-a, te prijenos prve utakmice prvenstva između domaćina Katara i Ekvadora na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 2), što pokazuje veliko zanimanje gledatelja za taj svjetski sportski spektakl.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) je u nedjelju, prvog dana Svjetskoga nogometnog prvenstva u Kataru, zabilježila odličnu gledanost svojih sportskih emisija i programskih sadržaja – pa je tako prvih pet najgledanijih sadržaja na svim televizijama bilo upravo HTV-ovih. Među njima su emisija „Qatara“, posvećena praćenju SP-a, te prijenos prve utakmice prvenstva između domaćina Katara i Ekvadora na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 2), što pokazuje veliko zanimanje gledatelja za taj svjetski sportski spektakl. Također, SP je izazvao i veliko zanimanje na HRT-ovim digitalnim platformama – aplikaciji HRTi te stranici: https://nogomet.hrt.hr/fifaworldcup2022/ na kojoj se nalazi i sav sadržaj vezan za SP.

Naime, gledatelji ove godine SP iz Katara mogu uživo pratiti samo na HRT-u. Svaki dan, na našem Drugom programu moći će gledati sve utakmice, detalje i analize u emisiji „Qatara“; na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu; a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt.hr te HRTi aplikaciji.

Tako će na HRTi platformi do 18. prosinca biti prijenos svih utakmica Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, ali i dodatni ekskluzivni sadržaji s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo. To je posebno zanimljivo s obzirom na to da su termini nekih utakmica u prijepodnevnim i ranim popodnevnim satima, te možemo očekivati da će navijači u vrijeme utakmica biti izvan kuće, na različitim lokacijama (u prijevoznim sredstvima, uredu, odnosno na mjestima gdje ne mogu pratiti televizijski program) - pa će s aplikacijom HRTi – na svojim tabletima, mobitelima i računalima moći pratiti sve sadržaje uživo ili u videoteci, bilo kad i bilo gdje.

Također, tijekom prvenstva, moći ćete na portalu hrt.hr, Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, Tik Tok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport pratiti najbolje trenutke utakmica, analize iz emisija, izvještaje reportera iz Katara, komentatore na mjestu događaja te naše navijače na SP-u. Novost je i poseban službeni sadržaj FIFA-e s prvenstva, pripremljen samo za društvene mreže, koji ćemo našim korisnicima redovito objavljivati na svim spomenutim društvenim mrežama, kako bi dobili cjelovito iskustvo ovog SP-a.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Canary Black

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije