Sretno!

Objavljen je rapored nastupa prve i druge polufinalne večeri Eurosonga, evo koja po redu nastupa Mia Dimšić

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mia Dimšić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Dolazak uzvanika na dodijelu medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Igor Soban/PIXSELL
29.03.2022.
u 17:22
Mia će nastupiti prve polufinalne večeri koju će otvoriti predstavnici Albanije, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupa u drugoj polufinalnoj večeri.
Pogledaj originalni članak

Objavljen je raspored nastupa izvođača koji će svoje zemlje u svibnju predstavljati u Torinu na Eurosongu. Prva polufinalna večer će se održati 10. svibnja i 17 izvođača će pokušati osigurati mjesto u finalu i te prve polufinalne večeri nastupa i naša predstavnica Mia Dimšić. Ona je na rasporedu 11. dok će večer otvoriti nastup predstavnika Albanije. U drugoj polufinalnoj večeri će biti 18 izvođača i 12. svibnja svoje mjesto u finalu će pokušati izboriti i predstavnica Srbije Konstrakta. 

 

Dan nakon drugog polufinala produkcija će napraviti redoslijed nastupa, a zasad je poznato samo kako će Italija kao zemlja domaćin u finalu 14. svibnja nastupiti deveta. Francuska, Njemačka, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Italija imaju osigurano svoje mjesto u finalu i tek tada ćemo vidjeti njihove predstavnike, ali publika ovih zemalja može sudjelovati glasovima u odabiru finalista tijekom prve dvije polufinalne večeri.

 

 

U prvoj polufinalnoj večeri nastupaju i predstavnici Ukrajine Kalush Orchestra s pjesmom Stefania koja zasad slovi za favorita, a na kladionicama je naša predstavnica zasad na 30. mjestu. Podsjetimo i da su predstavnici Rusije su diskvalificirani s ovog glazbenog natjecanja zbog invazije njihove zemlje na Ukrajinu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.