Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Ljudi komentiraju snimku koju je Will Smith objavio prije Oscara: 'Spremni smo izazvati kaos'

Foto: PA/Pixsell
1/15
29.03.2022.
u 11:32

„Jada i ja dotjerali smo se da izazovemo kaos“, napisao je glumac Will Smith u opisu videa koji je objavio prije dodjele Oscara

Prije ovogodišnje dodjele Oscara, glumac Will Smith objavio je videozapis na svojem Instagram profilu na kojem se vidi kako su se supruga Jada Pinkett Smith i on spremili za događaj. Na snimci se vide dobro raspoloženi Will i Jada koji spremno poziraju u svečanim izdanjima. Will je nosio crno odijelo, a Jada je izabrala dugu zelenu haljinu.

„Jada i ja dotjerali smo se da izazovemo kaos“, napisao je glumac u opisu. Njegova objava pratiteljima je zapela za oko tek nakon ceremonije. „Već neko vrijeme radite kaos, vrijeme je da prestanete“, „Ne brini, samo si se osramotio“, „Na kraju si stvarno napravio kaos“, „Tu sam samo zbog ovih komentara“, pisali su mu pratitelji. 

Podsjetimo, glumac je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara ošamario komičara i prezentera Chrisa Rocka. Komičar je najavljivao najbolji dokumentarni film, a nakon toga odlučio se našaliti s poznatim zvijezdama u prvom redu, među kojima je bila i Jada. Rock je Jadu usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom koju je glumila Demi Moore obrijane glave. Jadi, koja se bori s alopecijom zbog čega je i je obrijala glavu, ova šala nije bila smiješna, a Will se nasmijao te zatim ustao i udario komičara. Nakon toga se vratio na svoje mjesto te glasno poručio komičaru da ne uzima ime njegove supruge u usta. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Komentara 1

Avatar Mistborn
Mistborn
13:23 29.03.2022.

Not cool man.. not cool at all... Ta zmija pored tebe te vrhunski ponižava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije