nakon smrti majke

Obožavatelji užasnuti: 'Karleuša se degutantno ponašala na pozornici!'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagram
30.04.2019.
u 14:18
Karleuša je na pozornici izvela pravi spektakl, pozvala je mladića iz publike da joj se pridruži, potrgala mu majicu i uvijala se oko njega.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša odradila je svoj prvi nastup nakon smrti majke Divne. Nastupala je u Salzburgu, a mnogi su se složili da je malo pretjerala s neprimjerenim ponašanjem.

Karleuša je na pozornici izvela pravi spektakl, pozvala je mladića iz publike da joj se pridruži, potrgala mu majicu i uvijala se oko njega.Obožavatelji smatraju da je ovaj nastup potvrda da su glasine o njezinu razvodu od nogometaša Duška Tošića istinite. 

"Udana žena da se ovako ponaša", "Ovo je degutantno", "Moraš misliti na svoju djecu", samo su neki komentari na snimku nastupa. 

Duškovi obožavatelji bili su jednako uzrujani i pohrlili su komentirati video. 

"Mislim da mu nije dobro kada gleda što mu sve supruga radi. Prvo Ognjen tajno, a sada očito sa svakim javno. Pravda za Tošića. Morao ju je trpjeti sve ove godine, a na kraju mu nabila rogove", napisao je jedan ogorčeni Tošićev obožavatelj.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar Olujni
Olujni
17:40 30.04.2019.

Ja kao "istinski obozavatelj" doticnog mobilnog brda silikona, sam na komentarima o njoj skupio do sada sigurno bar 5 crvenih i tko zna koliko zutih kartona od ovih turbo obozavatelja sa gumicama koji stite plasticni lik i (ne)djelo ove, da ne kazem sto, ima ih u svakom vecem gradu kraj rasvjetnih stubova! Hopla, evo meni kartonceka opet, jedino sam, kao i uvijek u dilemi, koje ce boje biti!

Avatar Idler 3
Idler 3
17:37 30.04.2019.

Vaaauuu, još jen super članak iz serijala o komšiluku...fuj kak je dobar 😆

Avatar Verum
Verum
18:22 30.04.2019.

kazu povjerlivi izvori da je srbija priznala kosovo