Težak period

Pjevačica se slomila na snimanju, briznula je u plač kad je čula pjesmu

Foto: Youtube Screenshot
1/5
27.04.2019.
u 23:52

Jelena Karleuša na snimanju showa "Zvezde granda" nije skrivala suze. Pjevačica prolazi kroz teško razdoblje.

Pjevačica Jelena Karleuša prolazi kroz emotivno težak period. Nedavno joj je preminula mama Divna, a prije njene smrti mediji u 
Srbiji počeli su objavljivati detalje njene ljubavne afere s Ognjenom Vranješom.

Ta afera utjecala je na njen brak s nogometašem Duškom Tošićem s kojim ima dvije kćeri. I iako Karleuša tvrdi da je njen suprug uz nju i da nema govora o razvodu, mediji tvrde suprotno.

Bez obzira na privatne probleme koje ima Karleuša nije odustala od svog angažmana u glazbenom showu "Zvezde granda", a tijekom snimanja jedne od emisije obuzele su je emocije kada je čula jednu pjesmu.

Karleuša nije mogla sakriti koliko su je stihovi dirnuli i počela je plakati. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije