PUCNJAVA NA SETU

Oglasila se i obitelj Brucea Leeja koja je proživjela takvu tragediju: 'Nitko ne bi smio biti ubijen na filmskom setu'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
bruce lee
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Screenshot
22.10.2021.
u 12:10
Sin popularnog glumca Brucea Leeja, Brandon Lee, poginuo je na setu filma 'Vrana' nakon što ga je drugi glumac upucao pištoljem u kojem su bili pravi meci.
Pogledaj originalni članak

Nakon šokantne vijesti da je glumac Alec Baldwin (63) na setu tijekom snimanja filma 'Rust' usmrtio snimateljicu te ranio redatelja rekvizitom pištolja, društvene mreže, kao i filmski svijet, ne staju s reakcijama. Jedna od njih je i reakcija obitelji Brandona Leeja, glumca koji je tako poginuo na setu 1993. godine. Obitelj Lee uputila je riječi podrške. „Naše misli su uz obitelji poginule Halyne Hutchins (42) i ranjenog Joela Souze (48), ali i svih uključenih u incident. Nitko ne bi smio biti ubijen na filmskom setu s pištoljem“, objava je na službenom Twitter profilu pokojnog glumca kojim upravlja njegova sestra Sharon.

Inače, sin legendarnog Brucea Leeja ubijen je tako da ga je upucao drugi glumac pištoljem u kojem su bili pravi meci na setu filma 'Vrana'.

Oglasio se i filmski redatelj James Gunn na čijem se setu dogodila ova tragedija. „Moj najveći strah je taj da će netko tragično stradati na jednom od mojih setova. Molio sam da se to nikada ne dogodi. Moje srce je uz one koji su pogođeni ovom tragedijom, a posebno uz Halyni Hutchins i njezinu obitelj“, objavio je redatelj. 

Dodajmo još da je Baldwin šokiran cijelim događajem te da je spreman surađivati s policijom, a snimljen je i kako plače ispred šerifovog ureda, pišu američki mediji.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar horuk
horuk
16:57 22.10.2021.

Brandon Lee nije ubijen pravim metkom vec cepom od corka koji se nije pulverizirao.