Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvana misica

Tuga u obitelji Ivane Paris: Iznenada preminula njezina mlađa sestra, imala je samo 31 godinu

Foto: Luka Klun/PIXSELL
1/5
22.10.2021.
u 09:32

Samo dan prije nego što je preminula Nikita se javila svojim prijateljima na Facebooku i otkrila im da uživa u kavi i sunčanom danu, a u komentarima je najavila i skorašnji dolazak u Zagreb.

Bivša Miss Universe Ivana Paris (38) trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Njezina mlađa sestra Nikita iznenada je preminula prošle nedjelje 17. listopada u 32. godini života. Obavijest o smrti objavljena je na internet stranici osmrtnica u kojoj stoji i da obitelj moli za tihu sućut, a među ožalošćenima su mama Loredana, tata Lučano, sestra Ivana te nećaci Leonid i Noel koje je bivša misica dobila u braku s Dinom Bubičićem. Što je uzrok smrti koja je zavila u crno obitelj riječke manekenke još uvijek nije poznato. 

Samo dan prije nego što je preminula Nikita se javila svojim prijateljima na Facebooku i otkrila im da uživa u kavi i sunčanom danu, a u komentarima je najavila i skorašnji dolazak u Zagreb. Inače, Nikita je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, a pohađala je i Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

O mlađoj sestri bivše misice pisalo se prije 19 godina dok je još bila 11-godišnja djevojčica. Nakon što je 2002. godine Ivana dobila krunu i lentu Nikita se neizmjerno radovala sestrinoj, a svojim srčanim navijanjem osvojila je mnoge. U jednom od intervjua koje je nakon pobjede dala za Večernji list Ivana je progovorila o mlađoj sestri te se 'požalila' da joj Nikita tu i tamo 'ukrade' šminku i cipele. 

23.08.2013., Rijeka - Ispred hotela Bonavia odrazne su 7 po redu modne Rijecke stepenice. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Inače, Ivana je u javnosti bila poznata i po braku s bivšim misterom Dinom Bubičićem s kojim je provela devet godina u braku. Njihova je ljubav planula pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav i ozakonili. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom. – Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine, a razveli su se sredinom 2019. godine. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Vakserčina
Vakserčina
11:08 22.10.2021.

Iznenadne smrti mladih osoba postaju svakodnevica. Zna li se uzrok?

PV
prcko.vita
11:58 22.10.2021.

Pa lijepo je rečeno da cijepljenje ima moguće nuspojave, ne razumijem zašto sada toliko pitanja i panike?

DU
Deleted user
11:04 22.10.2021.

Da ti srce stane ,mlada osoba tek na početku života

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije