zamolili za privatnost

Oglasila se obitelj Aarona Cartera: 'Izuzetno smo tužni i šokirani'

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
aaron carter
Foto: Instagram
Aaron Carter
06.11.2022.
u 17:14
Detektivi istražuju slučaj, no izvori su rekli kako se radi samo o formalnosti jer nema dokaza koji bi upućivali na nasilnu smrt.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Aaron Carter preminuo je u subotu u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Policija je potvrdila da su oko 11 sati primili dojavu da se muškarac utopio u kadi. Detektivi istražuju slučaj, no izvori su za TMZ rekli kako se radi samo o formalnosti jer nema dokaza koji bi upućivali na nasilnu smrt. Inače, glazbenik je imao tek 34 godine. 

Nakon prerane smrti pjevača oglasila se njegova obitelj.

"Izuzetno smo tužni i šokirani što potvrđujemo smrt Aarona Cartera. Trenutačno se istražuje uzrok njegove smrti", rekla je obitelj pjevača za The Independent. 

"Molimo vas da date vremena obitelji i imat ćemo više informacija kada budu dostupne", dodala je obitelj te su zahvalili svima na podršci. 

Njegova bivša zaručnica Melanie Martin viđena je u njegovoj kući, a pratiteljima se javila iz automobila u nedjelju i objavila kratku snimku na kojoj plače. 

U izjavi za Associated Press, Melanie je također zamolila za privatnost i rekla: "Još uvijek smo u procesu prihvaćanja ove nesretne stvarnosti. Vaše misli i molitve jako cijenimo".

VIDEO>>Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.