preslatko

Enisu Bešlagiću nasred kafića u krilo uskočila mačka, a on odmah snimio video i nasmijao sve: 'Profil ću ti otvoriti'

Foto: Screenshot Instagram
1/13
06.11.2022.
u 15:05

Pored cijele terase kafića, mačka je odabrala baš njega. Glumac joj se na toj dobroj energiji i zahvalio u opisu videa

Kazališni, televizijski i filmski glumac Enis Bešlagić (47) omiljeni je "i starima i mladima", a veliki dio njegova šarma je humor kojim oduševljava gdje god da se pojavi. Dobru energiju od njega prepoznala je i jedna "čaršijska mačka" koja mu je nasred kafića, dok je glumac s ekipom pio kavu, uskočila u krivo i odlučila se baš tu malo odmoriti. 

Bešlagić je nju prihvatio i nastavio maziti, a zajedno su snimili i video za Instagram Reels.

"Sama došla, skočila i... što ćeš", kazao je prijatelju pa se obratio i mački: "Sad ćemo imat puno lajkova ljubavi, ovo ti je Reels, znaš.Sad snimamo Reels. Ako ti kao mačka ne uzmeš bar tisuću lajkova, ništa smo. Profil ću ti otvoriti. Čaršijska mačka".

U opisu videa objasnio je kako je mačka od pune terase kafića odabrala baš njega da se na njemu odmori, a zahvalio joj je na toj energiji

A ne samo da je skupio tisuću lajkova, već ovaj video ima i preko 12 tisuća. Pratitelji su se oduševili preslatkim videom.

"Osjeti životinja dobre duše", "Obožavam mace, a one su posebno intuitivne tako da zna mačka zašto je izabrala baš tebe da ti sjedne u krilo. Mačji život uopće nije loš, ljudi te maze, a ti predeš", "Vidi se iz aviona da imaš dobru dušu, jer mačke su jako izbirljive, ne biraju one svakoga, neka je skočila i pokupila lajkove. Bravo za mačku", nizali su se komentari Enisovih pratitelja.

VIDEO>>Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
15:27 06.11.2022.

Dnevna doza vrlo bitnih vijesti iz bivše Jugoslavije, ovaj put radi se o Enesu koji gladi mačku.

DU
Deleted user
17:16 06.11.2022.

A tko je Dotičnik?

MA
Marko1337
15:27 06.11.2022.

to je izmetbegovićeva mačka, poznaje mačka takvu gamad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije