novopečeni milijunaš

Osvojio je 10 milijuna eura na lotu, a sad traži ljubav preko medija: 'Može plavuša ili brineta, nije me briga'

Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
09.11.2022.
u 10:40
Novopečeni milijunaš Kursat Yildirim, inače radnik u tvornici čelika, kupio je Ferrari 448 Pistu vrijedan 450.000 eura i Porsche S Cabriolet za 250.000 eura, a kupio je i skupocjeni sat te svoj omiljeni kafić. Nakon kupovine novopečeni milijunaš odlučio je potražiti nekoga s kim bi podijelio svoj dobitak.
Pogledaj originalni članak

Mnogima je želja osvojiti zgoditak na lotu, a Kursatu Yildirimu (41) iz Dortmunda u Njemačkoj to je i pošlo za rukom. Yildirim je 24. rujna osvojio je malo manje od 10 milijuna eura te odmah dao otkaz i krenuo u kupovinu auta.

Inače radnik u tvornici čelika, kupio je Ferrari 448 Pistu vrijedan 450.000 eura i Porsche S Cabriolet za 250.000 eura, a kupio je i skupocjeni sat te svoj omiljeni kafić. Nakon kupovine novopečeni milijunaš odlučio je potražiti nekoga s kim bi podijelio svoj dobitak.

- Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo – istaknuo je u svom intervjuu za njemački Bild te dodao da se samo želi zaljubiti i pronaći nekoga s kim će putovati svijetom.

- Može biti plavuša ili brineta, nije me briga. Treba mi žena kojoj mogu vjerovati bez obzira na to što se dogodi – rekao je. Ovaj njemački medij potom je kreirao e-mail adresu na koju se potencijalne partnerice mogu javiti, a koja je krcata ponudama. 

- Mogu se vrlo dobro brinuti za sebe. Poduzeo sam sve potrebne mjere. Novac je u sigurnim rukama - dodao je Yildirim svjestan da postoje osobe koje žele biti blizu njega samo zbog novca. Istaknuo je i da su mu se nakon vijesti o njegovom dobitku javili brojni prijatelji s kojima nema kontakt godinama te tražiti novac.

Kursat kaže da nije požalio ni to što je vijest o svom dobitku podijelio na društvenim mrežama i u medijima, iako lutrija uvijek dobitnike savjetuje da s tim informacijama ne izlaze u javnost.

- Svi trebaju znati. 90 posto njih je ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ali nije me briga. Nikad neću zaboraviti otkud sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba – kazao je.

Također, objasnio je razlog kupnje skupocjenog automobila. Kaže da ga je kupio zbog ljubomornih ljudi, kao i da nastavlja igrati loto kao i proteklih 15 godina.

- Najbolja stvar u svemu je što može toliko ljudi učiniti sretnim. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu – objasnio je svoje planove za budućnost. 

Inače, Yildirim dok ne pronađe svoju ženu iz snova planira putovanje u Afriku kako bi odnio poklone siromašnoj djeci.

Podsjetimo, priča o Yildirimu prije nekoliko dana odjeknula je njemačkim medijima. Naime, Kursat je dobitni loto listić uplatio u dortmundskoj četvrti Nordstadt, 22. rujna. Chico, kako ga zovu prijatelji, medijima je rekao kako je bio zaboravio na loto listić i tek ga je potražio kad je u novinama pročitao da je izvučen jackpot u iznosu 9.927.511,60 eura. Dobitne brojeve je usporedio njegov najbolji prijatelj koji ga je potom nazvao i rekao: „Duboko udahni. Ti nisi milijunaš, ti si multimilijunaš“. 

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

Urednik Dore

Štengl otkriva kako Dori vratiti stari sjaj: 'Ako želimo šušur, napetost i iznenađenja onda jednu stvar moramo mijenjati'

- Kao i svake godine presudna je kvaliteta pjesme. Nikada, barem po mom iskustvu, nismo se vodili nekim drugim kriterijima. Pjesma sve određuje. Naravno, što više dobrih pjesama dođe, to ćemo svi biti zadovoljniji, zato stalno pozivam sve autore koji se žele prijaviti neka pošalju svoje pjesme bez obzira na to kojeg su glazbenog stila, kazao je Tomislav Štengl

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
11:36 09.11.2022.

Čini mi se da će taj novac jako brzo ispariti, čim on odmah kupuje Ferrari i Porsche...... Već je spržio 700 000 Eu, a nije još potpuno ni svjestan dobitka...... Slikanje za javnost i obavijest svima, "da, ja sam taj" odaje da nije svjestan mogućih posljedica. A sretno mu.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:26 09.11.2022.

Neće novci dugo uz njega.

DU
Deleted user
15:06 09.11.2022.

Brzo će taj ostati bez love, neka zadrži radnu knjižicu i ostane dobar sa bivšim poslodavcem jer kada mu se bude vraćao trebati će mu.