Totalna promjena

Ovako je Marica u grudnjaku izgledala u 'Životu na vagi', a ovako joj trbušni mišići izgledaju sada

Foto: RTL/Screenshot
Marica Korolija
Foto: instagram
Foto: RTL/Screenshot
Marica Korolija
Foto: RTL
Marica Korolija
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
19.09.2021.
u 10:00
Svaki dan je neka borba ali bitno je da ne odustajem i da koračam polako ali odlučno prema ostvarenju svog zacrtanog cilja, poručuje Marica.
Pogledaj originalni članak

Održati kilažu s kojom su napustili show "Život na vagi" najveći je izazov za sve natjecatelje ovog showa, a izazov je to s kojim se i dalje susreće bivša natjecateljica Marica Korolija čija je transformacija u finalu pete sezone showa ostavila sve bez teksta.

- Pitate me često kako je. Nije lako. Svaki dan je neka borba ali bitno je da ne odustajem i da koračam polako ali odlučno prema ostvarenju svog zacrtanog cilja. I dalje vam neću soliti pamet jer i sama imam oko sebe tim stručnjaka koji je uz mene. Prvi korak kod mene je psiholog @ivabd_psiholog, nakon toga @nutricionistmartinalinaric i tek na kraju trening @hrvojevukojatraintogether. Hvala im što su i dalje uz mene - poručila je Marica i objavila fotografiju na kojoj je pozirala u grudnjaku i tajicama i usporedimo li takvu sličnu fotku iz vremena kad je bila u showu vidljivo je koliki je napredak ostvarila.

Foto: instagram

Na početku pete sezone ovog RTL-ovog showa Marica je imala 134 kilograma, a u finalu je imala 81.8 kilograma i tijekom pet mjeseci posebnog režima prehrane i treninga izgubila je 52,3 kilograma, a kasnije je nakon showa uspjela izgubiti još 18 kilograma. Njezina upornost i predanost postali su inspiracija mnogima, a u komentarima ispod zadnje fotografije koju je objavila na Instagramu pratitelji joj čestitaju i hrabre Maricu da samo tako nastavi dalje.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Slučajan susret

Zvijezda hit serije na ekranu vodi buran ljubavni život, ali u stvarnom njegovo srce pripada lijepoj Srpkinji

Serija "La Casa de Papel" od samog početka prikazivanja ruši sve rekorde gledanosti diljem svijeta, a glumci iz serije preko noći su postali planetarne zvijezde koje sada na društvenim mrežama prate milijuni obožavatelja. Jedan od njih je definitivno i Pedro Alosno prati preko 9 milijuna ljudi, a glumac pratitelje često počasti fotografijama sa svojom djevojkom Tatjanom Đorđević

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.