Uživaju zajedno

Ovih troje natjecatelje 'Života na vagi' pokazali su kojoj blagdanskoj slastici ne mogu odoljeti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.12.2020.
u 18:10
Zdravka, Maja i Ante druže se i nakon završetka pete sezone showa i u ovo blagdansko vrijeme počastili su se s malo slatkog.
Pogledaj originalni članak

U ovo blagdansko vrijeme tradicionalno se, pogotovo u Dalmaciji, pripremaju fritule kojima nisu mogli odoljeti ni Zdravka, Maja i Ante koje smo gledali u petoj sezoni showa "Život na vagi" u kojem su uspješno dobili bitku s viškom kilograma. Da se druže zajedno i nakon showa otkrila je Zdravka objavom na Instagramu na kojoj je uz fotografiju fritula označila Maju i Antu i napisala kako im je lijepo. Kasnije je Maja objavila fotografiju na kojoj uživa u fritulama i jednu zajedničku fotografiju s Antom. 

Maja je u show ušla sa 138,6 kilograma, a na finalnom vaganju je imala 97,2 kilograma, Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma i show je napustila  48,6 kilograma lakša dok je Ante s početnih 200,7 kilograma u finalu došao do kilaže od 117,7 kg. Navike vježbanja i zdrave prehrane koje su im usadili trenerica Maja i trener Edo zadržali su i nakon izlaska iz showa. Anti je najdraži partner u vježbanju njegov mali sin zbog kojeg se i prijavio u show. 

- Nismo mogli u šetnju kao svaka normalna mlada obitelj jer bih se ja uspuhao. Nismo mogli na plažu ljeti jer su mi smetali pogledi drugih kupača. Nisam se mogao igrati s mojim sinom jer mi je bilo teško sagnuti se. - ispričao nam je Ante kada je show počeo. Sada je zadovoljan kilažom koju ima jer se konačno opet može igrati sa sinom i ići u šetnju sa svojom malom obitelji. 

Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Constantin
Constantin
18:35 25.12.2020.

Netko ciničan rekao bi da ne mogu odoljeti ni jednoj slastici, a ne samo jednoj. :) Šalu na stranu, podrška svima koji se odluče uhvatiti u koštac s prekomjernom težinom. Čuvajte zdravlje i krvne žile!