dosta se promijenila

Paparazzi je uhvatili: Pamtimo ju kao Kevinovu mamu, a danas bi je rijetki prepoznali

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Youtube screenshot
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Youtube screenshot
26.06.2023.
u 07:45
Catherine je nedavno u jednom intervju otkrila  kako ona i Macaulay Culkin još uvijek često razgovaraju i ostali su u kontaktu te je on često zove mama
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji filmski božićni serijal je "Sam u kući" kojeg publika uoči božićnih blagdana željno očekuje na malim ekranima. Prvi nastavak snimljen je prije čak 33 godine i tada smo upoznali nestašnog Kevina (Macaulay Culkin) i njegovu obitelj. Kevinovu mamu Kate McCallister glumila je glumica Catherine O'Hara (69) koju je publika do 2020. godine gledala u seriji "Schitt’s Creek",  seriji koja je uživala popriličnu popularnost, ali mnogi gledatelji nisu imali pojma da je Catherine mama Kate iz "Sam u kući". Točnije, iznenadili su se kada je pred božićne blagdane 2020. godine Catherine na društvenim mrežama odglumila poznatu scena u kojoj u zrakoplovu shvati da je Kevin ostao kod kuće i tek tada su gledatelji shvatili da je ona Kevinova mama. 

A razlog je svakako to što se glumica tijekom ovih 30-ak godina dosta promijenila te je sada plavuša. 

VEZANI ČLANCI:

Glumicu su sada paparazzi uhvatili u ležernoj šetnji s prijateljem Richardom E. Grantom, a mnogi je nisu ni prepoznali. 

Foto: profimedia

Inače, Catherine je odrasla u Torontu u velikoj obitelji, a komedijom se počela baviti 1974. godine u svom rodnom gradu. Dobila je i glavnu ulogu u jednom popularnom showu, a krajem 70-ih godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova. Na filmu je debitirala 1980. godine, a glumila je uz bok poznatim kolegicama. 

Uloga u filmu "Bubimir" zavrijedila joj je ulogu u "Sam u kući", a nedavno je i sama istaknula koliko obožava taj serijal.

"Obožavam blagdansko vrijeme sa svojom djecom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih natjerati i da gledaju "Sam u kući" također", našalila se glumica nedavno i otkrila da joj se scenarij svidio čim ga je dobila u ruke.  "Isto smo napravili suprug i ja sa svojom djecom. On se oblačio u Djeda Mraza i tako se tradicija nastavila", izjavila je jednom prilikom.

Catherine još uvijek aktivno glumi, a tijekom svoje zavidne karijere dobila je Zlatni globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu Screen, a  na polici ima i posebno odličje za životno djelo koje je dobila od kanadske vlade.

Podsjetimo, Catherine je nedavno u jednom intervju otkrila  kako ona i Macaulay Culkin još uvijek često razgovaraju i ostali su u kontaktu te je on često zove mama. Glumica kojoj je sada 69 godina u braku je s redateljem Boom Welchom s kojim ima dva sina. Njega je upoznala na setu "Bubimira" te su se vjenčali 1992. godine. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.