beba stiže za obljetnicu

Naša najpoznatija plus size manekenka sa samo 11 godina ostala je bez majke: 'Nosim tu težinu sa sobom'

Foto: Instagram
1/13
21.06.2023.
u 08:33

Najveću podršku u životu Lucija Lugomer imala je od samohranog oca koji se o njoj sam brinuo nakon što joj je majka preminula

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer (30) čeka svoje drugo dijete sa suprugom, sushi chefom Danijelom Grlićem, a sretnu vijest obznanila je pratiteljima u travnju. Beba, kojoj već znaju spol i ime koje će joj nadjenuti, stiže baš uopći tužne obljetnice. Naime, Lucija u ranoj je dobi, sa samo 11 godina, ostala bez majke koja je preminula od karcinoma dojke.

- Ja opet nosim da tu jednu malu težinu sa sobom, ali znam da nisam jedina. Život ide dalje. Slavit ćemo rođendan u 12. mjesecu na kraju krajeva. Danijelovi dolaze dosta brzo ovaj put, tako da ću imati pomoć svekrve - progovorila je o tome za IN magazin

VEZANI ČLANCI:

Najveću podršku u životu imala je od samohranog oca koji se o njoj sam brinuo nakon što joj je majka preminula.

- Mama mi jako nedostaje u svemu. Svakodnevno. Ta specifična praznina je nenadoknadiva, ali uvijek se trudim usredotočiti na ono što imam, a ne na ono što nemam. Život je prekratak, i sama sam majka stoga dajem sve od sebe da dok sam tu život živim punim plućima - kazala nam je Lucija prošle godine, koja je zbog neočekivanog spleta životnih okolnosti danas puno opreznija kada je u pitanju zdravlje.

- Imam izvrstan odnos sa svojim timom liječnika koji mi uistinu puno znače u životu. Sve ih jednako slušam i strogo pratim njihove upute - zaključila je Lucija. 

Podsjetimo, Lucija i sushi chef vjenčali su se 2018. godine, a upoznali su se preko poruka na društvenim mrežama. Zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu, nakon dvije godine veze. Vjenčali su se u lipnju 2018. godine u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, gdje je mladenka stigla u raskošnoj vjenčanici skrojenoj od 30 metara ruskog bijelog satena koju je izradila Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride. Tijekom prve trudnoće Lucija je na Instagramu redovito izvještavala pratitelje o svojim osjećajima oko poroda. Mali leon rodio se Valentinovo 2020. godine, a Lugomer je radosnu vijest odmah objavila na društvenim mrežama.

Maleni Leon sada je presretan što će uskoro dobiti seku ili bracu, a pitanje kakav je on kao dječak, izmamilo je suze na Lucijinom licu. 

- Jao nemoj me to pitati, plakati ću. Ja sam u Leona potpuno zaljubljena, on je mamina ljubav. Nešto potpuno neiskvareno, iskreno nešto najljepše što se čovjeku može dogoditi - kazala je o svom sinu. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Komentara 2

ZV
Zvrk
09:15 21.06.2023.

Fotke br. 8 i 12. Auuuu, jest da ne volim bas mrsavice, ali covjece, ma daj......

DU
Deleted user
09:30 21.06.2023.

"Nosi težinu."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije