KONCERT

Pjesma je život Gabi Novak

18.06.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Gabi Novak preksinoć je u klubu Aquarius predstavila svoj novi nosač zvuka "Pjesma je moj život" uz pratnju sina Matije Dedića i vrhunskih glazbenika. Gabi je izvedbama skladbi s posljednjeg albuma oduševila publiku. Jazz-balade u sugestivnoj izvedbi prepoznatljiva glasa okupljeni su nagradili dugotrajnim pljeskom, a ovacije je izazvao i njezin suprug Arsen, koji joj se pridružio na stageu.

"Ni ti, ni ja", "Kuća za ptice", "Pusti me da spavam" i odličan duet s divasicom Majom Vučić "Za mene je sreća" bile su melem za sve glazbene sladokusce. Uglavnom mlada publika, ali i svi ostali uživali su u ljetnoj jarunskoj večeri ispunjenoj emocijama i skladom.

- Uz fenomenalnu atmosferu, pravi je doživljaj u jednom klubu skupiti takve glazbenike. Pokazalo se da su svi dobiveni Porini i te kako opravdani jer se album i dalje vrlo dobro prodaje, i što je najbitnije, vole ga mladi - rekla je Gabi, ne krijući svoje oduševljenje nastupom. Sve što se dogodilo u vezi s albumom ugodno je iznenadilo pjevačicu, koja će nakon tog nastupa uzeti dulju ljetnu stanku, na žalost svih koji su propustili koncert u Aquariusu.

- Dok smo radili album, nisam očekivala da ću privući mlađu publiku, ali poslije kada smo vidjeli kako se sve posložilo bila sam beskrajno sretna - objasnila je Gabi. Dvosatnim programom vlasnica četiri Porina pokazala je da i u ovim godinama plamti istim žarom kao i na početku karijere.

Zoran Šabić

Pogledajte na vecernji.hr