romantika

Pobjednik 'Života na vagi' objavio rijetku fotografiju s djevojkom: 'Naši trenuci'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
27.03.2021.
u 18:00
"Naši trenuci", napisao je Matej pored fotografije s Anjom Glavaš, ali nije otkrio gdje se nalaze. Par je romansu počeo tijekom snimanja pete sezone 'Života na vagi'
Pogledaj originalni članak

Pobjednik pete sezone 'Života na vagi' Matej Petrović rijetko objavljuje fotogafije s djevojkom, pa je pratitelje iznenadio selfiejem s Anjom Glavaš, s kojom je započeo romansu tijekom snimanja showa. 

"Naši trenuci", napisao je Matej pored fotografije, ali nije otkrio gdje se nalaze. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Matej je u showu izgubio 67,9 kilograma te je kući  otišao s novčanom nagradom od 170 tisuća kuna. Na početku se šuškalo kako se Matej zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do Božića kada je objavio zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu i čestitao svima Božić.

Svoju vezu više ne krije ni od Facebook pratitelja i odlučio je i službeno promijeniti i svoj ljubavni status na Facebooku i napisao je kako je s Anjom u vezi. 

Matej je ušao sa 152 kilograma, a kada je napustio show otkrio nam je kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao. - Osvojenu nagradu ću uložiti na pokretanje vlastitog posla i na veliku feštu (onda kada će to epidemiološka situacija dozvoljavati) jer druženje s mojim najdražima ono je što mi je doista nedostajalo kada sam bio u izolaciji. - rekao nam je Matej nakon pobjede. Rekao je kako je njegova obitelj bila presretna njegovom transformacijom i nisu mogli vjerovati kako odlično izgleda.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže 

 

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.