Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj štajnfeld

Policija Lečića ispitivala sedam sati zbog silovanja kolegice, poznat i rezultat poligrafa

Branislav Lecic leaves the building to go to the police station on November 29, where he will give a statement regarding the accusation of Danijela Steinfeld that he raped her.

Branislav Lecic izlazi iz zgrade kako bi krenuo u policijsku Stanicu 29. nove
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
27.03.2021.
u 13:11

- Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić može samo da liječi, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i pol sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao, rekao je glumac.

Glumac Branislav Lečić sinoć je sedam i pol sati proveo na policiji gdje je davao iskaz zbog optužbe kolegice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine. Nakon ispitivanja Lečić se videporukom javio na Facebooku i kazao kako je prošao poligraf.

- Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić može samo da liječi, a nikako ne može trovati i silovati. Znajte da sam sedam i pol sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao, rekao je glumac. 

- U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti nijekao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužiteljstvo u Beogradu nastavlja s prikupljanjem dokaza kako bi se donijela odluka o daljem tijeku postupka", potvrdila je agenciji Tanjug glasnogovornica tužiteljstva Ivana Rakočević.
Podsjetimo, u dokumentarnom filmu "Hold me right", koji je predstavila na prošlogodišnjem izdanju Sarajevo Film Festivala, donijela je priče osoba koje su prošle seksualno zlostavljanje i uznemiravanja, a među tim pričama je i njezina priča. 

– Moja ideja bila je da napravim film o posljedicama silovanja i seksualnog zlostavljanja iz perspektive žrtve i iz perspektive ljudi koji su napravili te zločine. Kada sam pogledala sirovi materijal, u tom trenutku sam se ohrabrila i u posljednjem trenutku odlučila da i ja podijelim svoju priču – otkrila je Danijela gostujući u emisiji TV Sarajeva.  Kazala je kako ovim filmom želi upozoriti da je ovo društveni problem i da je poruka filma da slušamo žrtve seksualnog nasilja i zlostavljanja i da im pomognemo da shvate da neće biti osuđivani ako zločin prijave.

Najboji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
16:58 27.03.2021.

Oni njega sedam sati on nju tri minute...pa tko je onda tu žrtva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije