Božićni film

Pogledajte kako 30 godina nakon snimanja 'Sam u kući' izgleda Kevinova mama

Foto: profimedia
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: profimedia
Foto: profimedia
06.12.2020.
u 21:30
Catherine O'Hara kaže kako je i dalje u kontaktu s Macaulayjem Culkinon koji je u filmu glumio Kevina.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji filmski božićni serijal je "Sam u kući" kojeg publika uoči božićnih blagdana željno očekuje na malim ekranima. Prvi nastavak snimljen je prije 30 godina i tada smo upoznali nestašnog Kevina (Macaulay Culkin) i njegovu obitelj. Kevinovu mamu Kate McCallister glumila je glumica Catherine O'Hara koju publika sada gleda u seriji "Schitt’s Creek" i serija uživa popriličnu popularnost, ali mnogi gledatelji nisu imali pojma da je Catherine mama Kate iz "Sam u kući".

Iznenadili su se kada je ovaj tjedan Catherine na društvenim mrežama odglumila poznatu scena u kojoj u zrakoplovu shvati da je Kevin ostao kod kuće  i tada su gledatelji shvatili da je ona Kevinova mama. - Kako prije nisam shvatio da je ona Kevinova mama?! Tek sad nakon pet sezona Schitt's Creeka znam da je Moira Kevinova mama! - bili su iznenađeni gledatelji O'Harine nove serije.

Foto: profimedia

Glumica se tijekom ovih 30 godina dosta promijenila i sada je plavuša.  Catherine je nedavno u jednom intervju otkrila  kako ona i Macaulay Culkin još uvijek često razgovaraju i ostali su u kontaktu te je on često zove mama. Glumica kojoj je sada 65 godina u braku je s redateljem Boom Welchom s kojim ima dva sina.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:31 07.12.2020.

svaki bozi sam u kuci ima iboljih filmova