VJENČANJE U ZAGREBU

Pokćerka Ljube Jurčića udala se za Amerikanca Chrisa Warrena

Foto: Arhiva VL-a
Pokćerka Ljube Jurčića udala se za Amerikanca Chrisa Warrena
24.05.2010.
u 08:45
Na proslavu je došla i Chrisova obitelj iz Amerike koja je zajedno s mladenkinom rodbinom plesala na tamburašku glazbu. Tiji je kum bio najbolji prijatelj iz djetinjstva, a Chrisu njegov brat.
Pogledaj originalni članak

Lijepa Tia Jurčić, pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića, u subotu se udala za svojeg dugogodišnjeg dečka, američkog košarkaša Chrisa Warrena. Iako par već neko vrijeme živi u Španjolskoj, gdje Chris igra za tamošnji klub Bilbao, kao mjesto vjenčanja ipak su odabrali Tijin rodni Zagreb, u koji je za tu svečanu prilikuu doletjela i njegova obitelj iz Amerike.

Samo najuža obitelj okupila se u jednom zagrebačkom restoranu gdje se dvadesetak svatova proveselilo uz tamburaše. Ekonomistici Tiji kum je bio prijatelj iz djetinjstva, a Chrisu njegov brat.

Inače, upravo vjenčani Tia i Chris zajedno su već tri godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja u vrijeme dok je on još igrao za zagrebačku Cibonu. Zaručili su se početkom prošle godine, kada su na neko vrijeme otišli živjeti i u Ameriku.

Ljubo Jurčić, koji je Tiu posvojio kao djevojčicu nakon smrti njezine majke, presretan je kćerinim izborom jer je Chris dobar i radišan muškarac koji će je zasigurno učiniti sretnom.

A kako stvari stoje, uskoro bi se Tia mogla opet doseliti u Zagreb, jer je, kako doznajemo, Chris zainteresiran za novi anganžman u Ciboni, a za njega se raspituje i zagrebačka Cedevita. Kako god, bilo bi to idealno jer mladi par uskoro planira poraditi i na djetetu pa bi budućem djedu Ljubi zacijelo bilo drago da mu unuci rastu u domovini. A do dana kada će doći djeca Tia se zabavlja sa psićem pomerijancem kojeg je dobila od supruga i dala mu ime Bandit.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VG
Veseli Gost
18:39 24.05.2010.

Jos nismo banana republika. uskoro cemo biti. Zahvaljuci Tia Jurcic uskoro bi hrvatska mogla dobiti crnog predsjednika. E tada cemo biti prava banana republika