sad joj je žao

Poljubila Jovana pa se pokajala: 'Ovo mi definitivno nije trebalo'

Foto: RTL
Poljubila Jovana pa se pokajala: 'Ovo mi definitivno nije trebalo'
27.02.2019.
u 08:44
Jovan Karapandža odveo je djevojke na ručak kod svoje rodbine, a kad su se kočnice malo otpustile, pao je i poljubac!
Pogledaj originalni članak

Kod Jovana Karapandže nikada nije dosadno. Svoje djevojke mladi farmer odveo je kod strica i strine na ručak, a kasnije je pala i fešta uz tamburaše. Djevojke su se odlično zabavile i pohvalile Jovanovu ideju. 

Jovanovog strica zanimalo je i provodi li se njegov nećak s djevojkama, na što mu je Jovan u šali odgovorio: "Svaku večer, drugoj mećem."

Tamburaši su Jovanu zapjevali stihove "Oženit ću se i ja ove zime", a njegovi prijatelji zaključili su da je Ružica najbolja djevojka za njega. 

Tijekom druženja mladi je šarmer svojim djevojkama podijelio crvene ruže, a nakon što su kočnice malo popustile, pao je i poljubac. Ružica se prepustila strastima i iznenada poljubila Jovana. Međutim, ubrzo se i pokajala. 

Ovo mi definitivno nije trebalo – rekla je Ružica.

Foto: RTL

Na ovaj događaj osvrnule su se kasnije i ostale djevojke. – Mislim da Jovanu nije sjeo poljubac. On je rekao da ne voli kad ga se pritišće, a ona je cijelo vrijeme u gradu išla za njim – kazala je Marija pa dodala da joj nije bilo drago što je Jovan tijekom izlaska pričao i s drugim djevojkama koje su susreli u gradu.

Pogledajte i kako izgleda stvarni život Jovana Karapandže 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.