javila se

Polusestra Samantha uvjerena da će se Meghan i Harry razvesti, te otkrila još jednu laž vojvotkinje

Foto: Youtube screenshot
Foto: screenshot
Foto: PA/PIXSELL/GoogleMaps
Meghan i Harry konačno uselili u vilu u L.A.
Foto: Screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: YouTube Screenhshot
15.03.2021.
u 15:51
Samantha često javno govori protiv Meghan, te se ne libi ni iznositi neke privatne detalje o vojvotkinji. Naravno, nije propustila priliku ni oglasiti se oko situacije s intervjuom.
Pogledaj originalni članak

Polusestra Meghan Markle, Samantha najveća je njezina kritičarka. Samantha često javno govori protiv Meghan, te se ne libi ni iznositi neke privatne detalje o vojvotkinji. Naravno, nije propustila priliku ni oglasiti se oko situacije s intervjuom.  

"Vidim da će ovo završiti razvodom ako ne dobiju potrebnu pomoć i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre", kazala je Samantha, te dodala da Markle laže kada tvrdi da se nisu vidjele 18 godina. 

"To je laž, postoji mnoštvo fotografija na kojima smo zajedno svih ovih godina", otkrila je. 
Inače, Samantha je isto tako ranije tvrdila da je njezina polusestra namjerno uništila rođendan vojvotkinje od Cambridgea u siječnju kada su ona i suprug Harry najavili da odstupaju od dužnosti na kraljevskom dvoru i sele se u Kanadu. - Tužno je što je to napravila na Katein rođendan, ja sam sigurna da je bila ljubomorna na lijepu Kate - kazala je Markle referirajući se na objavu vojvoda od Sussexa, koji su svoju dužnost odlučili napustiti 8. siječnja, a Middletonin rođendan je dan kasnije. 

- Kate je ikona, ona se ne može mjeriti s njom. Ona je baš materijal za kraljicu i divna je kao član obitelji, a posebno kao majka - kazala je revoltirana polusestra. Ljuta 55-godišnjakinja kaže da je bivša glumica iskoristila kraljevsku obitelj kao odskočnu dasku za svoju karijeru. - Zadržala je svog agenta i menadžera i zbog toga je vjerojatno dobila ugovor s Disneyem. To nije mogla dobiti samo od slave koju je postigla glumeći u seriji 'Suits' - tvrdi Samantha. 

Podsjetimo, Samantha je već ranije bila u problemu s policijom zbog neprimjerenih tvitova upućenih vojvotkinji već su joj suspendirali račun na Twitteru, no ona uvijek nađe način da polusestri zabode još jedan nož u srce. Kako je neko vrijeme nitko nije doživljavao, činilo se da je napokon nestala, no policija s Floride otvorila je istragu jer je primila gomilu prigovora zbog zlostavljanja Harryja i Meghan na internetu.
Kako pišu britanski mediji, prigovori stižu iz Kanade, Švedske i Velike Britanije, iako nije jasno tko je zapravo zbog toga išao na policiju, jer ostali članovi kraljevske obitelji tvrde da nisu. Policijski službenik izjavio je da je Samantha svjesna ovih optužbi, ali nije uhićena jer je istraga još u tijeku.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
dundo1
17:22 16.03.2021.

Kraj takve ""sestre"" ""polusestre""" ili frtalj sestre kak got hoćete niko ne treba imati drugih neprijatelja . O sestri govori da je ovakva i onakva a iz nje izbija neograničena zavist da i slijepac to vidi. Ovakva neugledna i besprizorna vjerojatno i nemože drugačije . Da nije ona kojim slučajem Hrvatica????

RV
rvisosevic
16:47 15.03.2021.

Sve ce to proci ,ali srece tu nemoze biti,, sve se prenosi generacijama,,,bilo dobro bilo lose

DI
Diesel
16:35 15.03.2021.

A sto drugo? Harry bi pod hitno trebao nazvati oca ili bar brata, neko bi mu trebao objasniti sto se dogodilo.