NA INSTAGRAMU

Poznata Hrvatica u Vatikanu nasred ulice podigla haljinicu i pokazala previše: 'Slika od milijun dolara!'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
25.10.2023.
u 22:00
Deniss Grgić se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska akademska slikarica Deniss Grgić trenutačno uživa u Rimu, odakle svakodnevno dijeli fotografije na svojem Instagramu. Deniss pokazuje kakao uživa, a otkrila je i da je odlučila posjetiti Vatikan. No, tijekom poziranja za fotografiju dogodila joj se mala neugodnost te je na ulici priredila pravi show. Naime, Deniss se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji. 

 

Inače, Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi. Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je i nadimak hrvatska Megan Fox

Podsjetimo, Deniss je šira publika upoznala u showu 'Ples sa zvijezdama', a ona je prva napustila natjecanje. Deniss je plesala s Jakovom Bijelcem, a u eliminacijama su se našli zajedno s Emilijom Kokić i njezinim mentorom Patrikom te Alenom Liverićem i njegovom mentoricom Elom. Žiri je od ispadanja spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje. - Malo je tuga, ali što je tu je. Mi nastavljamo treninge- kazao je Jakov nakon ispadanja, a s njim se složila i Deniss.

VEZANI ČLANCI

NAJVEĆI KONCERT KARIJERE

Željko Bebek uoči Arene: “Želim napraviti užarenu rock atmosferu koja će ostati za pamćenje”

Kroz desetljeća glazbene aktivnosti, Željko Bebek je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj sceni - njegov je glas obilježio prvih deset godina benda Bijelo Dugme, kada su nastali evergreeni na koje publika nikada nije bila imuna, a njegova samostalna karijera također je ispunjena hitovima koji su ne samo oblikovali glazbenu povijest, već postali neizostavan dio naših života.

VIDEO Objavljenje nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
00:43 26.10.2023.

Skroz besmisleno. Ta Denis u Vatikan ne može ni priviriti. Ove slike su sa rimskih ulica pokraj Vatikanskih zidina visine minimum 10 metara.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:27 26.10.2023.

Denissss .. . na slici je pokazala glavu u kojoj nema sve što joj treba pa računa li računa ... a s tom glavom uspjet će uhvatiti kakvog sineka od HDZ-a, ali na kratko vrijeme, naravno.

HO
homofobic
04:37 26.10.2023.

Jeftina flojsica! Na Splavnici bi joj cjena bila: Grah salata i pola koraka jegera.