EMILY MORGAN

Poznata novinarka preminula u 46. godini, njen kolega prisjetio je se u suzama

Foto: ITV
Emily Morgan
Foto: ITV
Emily Morgan
Foto: ITV
Emily Morgan
Foto: ITV
Emily Morgan
29.05.2023.
u 11:45
Emily je s prve linije izvještavala o pandemiji koronavirusa, a novinar Geraint Vincent ponovio je njezine posljednje želje dok se borio sa suzama odajući počast preminuloj kolegici na kraju Vijesti
Pogledaj originalni članak

Britanska televizijska voditeljica i novinarka Emily Morgan preminula je u 46. godini života nakon kratke borbe s rakom pluća. Vijest o smrti objavila je njena televizijska kuća ITV news, na svom Twitter profilu. Istaknuli su kako je pokojna kolegica rekla kako želi da se ne pamti po njenim karijernim postignućima, već kao majku, suprugu, sestru, kćer i prijateljicu jer je to ono što je bitno, piše Mirror. 

Emily je s prve linije izvještavala o pandemiji koronavirusa, a novinar Geraint Vincent ponovio je njezine posljednje želje dok se borio sa suzama odajući počast preminuloj kolegici na kraju Vijesti.

VEZANI ČLANCI 

- Nakon kratke bolesti napustila nas je kolegica i voljena prijateljica Emily Morgan. Emily je ovdje radila 23 godine, prvo iza kulisa kao producentica, a nakon toga kao politička i zdravstvena izvjestiteljica. S 45 godina bila je na vrhuncu svoje karijere s čime će se složiti svi koji su pratili njeno izvještavanje o Covid-19 pandemiji, rekao je Vincent.

Dodao je: "Emily je ovdje radila 23 godine, prvo iza kulisa kao producentica, ali većinu tog vremena osvjetljavala je naše programe svaki dan kao politička, a zatim zdravstvena izvjestiteljica. S 45 godina bila je na samom vrhu, što će dobro zapamtiti svi koji su pratili njezino nenadmašno izvještavanje o pandemiji Covida. Ali ona je također, kao što je željela da svijet zna, bila i mama svojim dvjema voljenim kćerima, supruga, sestra i sama kći, a naše su misli večeras s cijelom njezinom obitelji."

Biranim riječima o Emily je govorio i Andrew Dagnell, urednik ITV Network Newsa.

- Naše su misli s Emilynom obitelji. Emily je bila ponosna što je novinarka, ali je bila još ponosnija na njezinu  obitelj. Obožavala ih je. Šaljemo im našu ljubav i podršku u ovom nezamislivo teškom trenutku. Emily je bila iznimna novinarka, odana majka i supruga, te pravi pionir u našem području. Njezino prijateljstvo, njezin profesionalizam i njezin ogroman doprinos našoj industriji i javnom razgovoru neće biti zaboravljeni, kazao je Dagnell. 

VIDEO: Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.