pozivnice upravo poslane

Poznatu tenisačicu zaručnik ostavio pred vjenčanje

Foto: Twitter
Caroline Wozniack
Foto: Twitter
Caroline Wozniack
Foto: Twitter
Caroline Wozniack
Foto: Twitter
Caroline Wozniack
22.05.2014.
u 11:59
Golfer Rory McIlroy prekinuo je zaruke s Caroline Wozniacki, što tenisačici nije lako palo
Pogledaj originalni članak

– Ne postoji pravi način da se okonča veza koja je tako važna za obje osobe – napisao je u priopćenju golfer Rory McIlroy nakon što je objavio da prekida zaruke s tenisačicom Caroline Wozniacki.

Golfer iz Sjeverne Irske javno je objavio odluku nakon razgovora sa 23-godišnjom teniskom zvijezdom.

Problem je u meni. Kad smo za vikend poslali pozivnice za vjenčanje, shvatio sam da nisam spreman za bračne obveze. Želim Carolini svu sreću koju zaslužuje i zahvalan sam joj na vremenu koje smo proveli zajedno – piše 25-godišnji golfer.

Prekid je teško pao tenisačici koja se na svom Twitteru zahvalila na potpori.

– Za mene je sada teško vrijeme. Hvala svima na dragim porukama. Drago mi je što navijam za Liverpool jer znam da nikad neću hodati sama – napisala je Caroline.

Rory i Caroline u vezi su od 2011. godine, a zaručili su se na dočeku Nove godine 2014. u Sydneyu. Caroline je dobila golemi dijamantni prsten, no čini se kako se bajka brzo privela kraju.

>>Pala prosidba u novogodišnjoj noći: Wozniacki je zaručena

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NI
niko888
13:07 22.05.2014.

Covek mora da bude tesko i samozivo djubre pa da ovako izda osobu koju je sam isprosio, kupio ogroman prsten, razglasio na sva von i poslao pozivnice za vencanje da bi se u zadnjem trenutku - predomislio! Zao mi je Karoline i njene tuge, ali treba da je srecna sto se na vreme otkacila od ovakvog stvorenjaa. Dace Bog da sretne onog koji je zasluzuje i da bude srecna sa njim.

LI
liliZG
13:46 22.05.2014.

ma to su klinci, ima još vremena, on sa 25 tek je na nivou "mamurluka" a ne da preuzme odgovornost biti suprug i možda otac....zato. ....nema veze, cura je mlada i preživjet će, a za njega me ionako nije briga....zapravo hvala što je na vrijeme odustao...