ljubila Hrvata

Pratitelji zgroženi potezom poznate srpske blogerice: 'Pozlilo mi je'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
27.04.2020.
u 10:43
Zorannah je svojim pratiteljima u videu pokazivala svoju najdražu obuću, a jedan detalj posebno je zapeo za oko njezinim pratiteljima.
Pogledaj originalni članak

Poznata srpska blogerica i influencerica Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, našla se na meti pratitelja nakon videa koji je snimila i objavila na društvenimmrežama prije nekoliko dana. Naime, Zorannah je svojim pratiteljima u videu pokazivala svoju najdražu obuću, a jedan detalj posebno je zapeo za oko njezinim pratiteljima. Primijetili su kako Zorana tenisice nosi na bosu nogu te su je zbog toga zasuli kritikama smatrajući kako ima jako loše higijenske navike.

Foto: Instagram

- Ona i dalje nosi tenisice na bosu nogu, to mi je neshvatljivo. Ne znam kako još nije gljivice dobila - pisali su korisnici Twittera.

- Pozlilo mi je - dodala je jedna od zgroženih pratiteljica. - Prodaje li ona opet svoje prljave tenisice? - zanimalo je pak drugu.

Bilo je i onih koji su joj zamjerili pretjerane estetske korekcije. -Deblje usne od džona - poručili su joj.

Ovo nije prvi put da se Zorana našla na meti pratitelja. Prije mjesec dana zamjerili su joj i videu u kojem je iznosila svoj stav o koronavirusu. - Ja mislim da je taj virus umjetnim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju cjepivo za to već napravljeno unaprijed prije izvjesnog vremena- kazala je Zorannah koju na Instagramu prati gotovo 900 tisuća pratitelja.

Mnogi joj zamjeraju estetske korekcije usana i grudi, a često ju kritiziraju i zbog ljubavnih veza. Zoranu su prošle godine povezivali s Mateom Šarićem, sinom poduzetnika Marijana Šarića. Navodno je upravo zbog njega sve češće boravila u našoj metropoli. Oboje su se hvalili zajedničkim izlascima po noćnim klubovima Zagreba i Beograda, a njihova romansa navodno je pukla sredinom godine.

Što slavni rade u karanteni?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.