TUŽAN DAN

Preminuo je otac Dalibora Petka, voditelj se oprostio emotivnom porukom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.06.2024.
u 19:25
- Drugima si bio veseljak, dobričina, zafrkant, ali kad je trebalo, prijatelj u svakoj nevolji. Nama si bio najbolji tata i djed, a mami ljubav života. I hvala ti na svemu što si nam dao, jer si i od onog najmanjeg izvukao maksimum, napisao je voditelj u oproštajnoj poruci
Pogledaj originalni članak

Danas je preminuo Stjepan, otac Dalibora Petka. Voditelj je ovu tužnu vijest objavio na svojim društvenim mrežama. Od oca se oprostio emotivnom porukom koju prenosimo u nastavku:

- Drugima si bio veseljak, dobričina, zafrkant, ali kad je trebalo, prijatelj u svakoj nevolji. Nama si bio najbolji tata i djed, a mami ljubav života. I hvala ti na svemu što si nam dao, jer si i od onog najmanjeg izvukao maksimum. Uvijek si bio na mojoj strani, štogod sam napravio, makar i pogrešno. Znao si da mi ne možeš priuštiti puno, ali to sto si mi dao ne može nadomjestiti sav novac ovog svijeta. Uvijek si me gledao s ponosom i mislio o meni sve najbolje. I taj pogled pratio me sve do našeg posljednjeg susreta.

- S mamom si proveo 55 godina i uvijek si ju stavljao na prvo mjesto. Znam da ti je najvažnije da ona bude dobro i obećajemo ti da ćemo uvijek paziti na nju. Teško mi je uopće naći rijeci. Danas smo se oprostili od tebe i bilo je jako teško. Ali tješi nas da boli vise nema i da ćeš zauvijek biti tu u našim srcima. Za sve sto i nismo izgovorili, znali smo. Zbogom Tatek moj, tužan sam ti jako - napisao je voditelj u emotivnoj oproštajnoj poruci na Instagramu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Dalibor je ranije ove godine s roditeljima Stjepanom i majkom Katicom proslavio njihovu 55. godišnjicu braka. Podijelio je nekoliko njihovih fotografija na kojima poziraju sretni i zaljubljeni baš kao i prvoga dana. 

Jednom prilikom Petko je za javnost otkrio i koliko mu znače njegovi roditelji. - Roditelji mi mnogo znače, ne žive u Zagrebu, ali nisu daleko. Žive u mjestu Sop Bukevski, koje je u sastavu Velike Gorice. Volim otići jednom tjedno k njima, a najčešće je to vikendom kada im dođem na ručak - rekao je tada.

GALERIJA: Dalibor Petko sa svojim roditeljima

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Također, za vrijeme pandemije koronavirusa voditelj je svoju majku Katicu maskirao u mnoga slavna lica pa dijelio na svom profilu na Instagramu. Na taj način Katica je skupila mnoštvo obožavatelja, a ni ona sama nije skrivala koliko je uživala u tim ulogama.

VIDEO: Film o Večernjakovom Hassanu: 10 godina hodao s metkom u glavi, od ratnika postao novinar

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.