objavila i video

Preslatke fotke! Franka pokazala kako su se ona i sinčić zamaskirali: 'Prigodan kostim'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: instagram
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram
Franka Batelić
16.02.2021.
u 18:35
Franka je sebe i sina zamaskirala u pčelice, te su onda oboje uživali na suncu. "Prigodan kostim za jednu malu zujalicu koja nema sekunde mira" stoji uz pjevačičinu objavu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić odlučila je da ju ni pandemija neće zaustaviti da se zamaskira sa sinčićem Viktorom za njegove prve maškare.

Franka je sebe i sina zamaskirala u pčelice, te su onda oboje uživali na suncu. 

"Prigodan kostim za jednu malu zujalicu koja nema sekunde mira" stoji uz pjevačičinu objavu. 

 

Inače, dok je mama u punom pogonu, a tata Vedran Ćorluka na pripremama u Španjolskoj, jednogodišnjeg sinčića Viktora čuvaju ili bake ili teta.

– Uvijek netko uskoči, a Viktor je presretan, uvijek u akciji – kaže Franka i dodaje da je Viktor sjajna beba.

– Jako je društven, znatiželjan, živahan i neumoran. Pa me pitaju kako sam tako brzo skinula kilograme – veselo kaže pjevačica. Viktor već pokazuje sklonost prema glazbi, a najviše uživa upravo u majčinim pjesmama. Iako i nije sigurna da joj sin prepoznaje da je to baš njezin glas, drago joj je što maleni Viktor voli ritam i glazbu općenito.

Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrajati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv.

Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.  Svog je Vedrana često posjećivala u Moskvi, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski.  Par se obvezao na vječnu ljubav, a raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri. Nedugo nakon vjenčanja Franka je priznala kako bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
DarthVader
20:13 16.02.2021.

Pa ja se bum ranil. Pa koga to zanima kaje Franka.

MI
milicakupresanin
11:51 21.02.2021.

Niste li malo pretjerali sa tom Frankom. Svaki dan jedan ili dva clanka o njoj. Sto je previse, previse je!