VOJVODA OD SUSSEXA

Princ Harry kupuje nekretninu u Londonu, a razlog se neće svidjeti njegovoj supruzi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
12.06.2024.
u 15:32
- Harry je odlučan pronaći svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je djelomično razlog zašto nastavlja s pravnim radnjama kako bi natjerao britanske porezne obveznike da plate za njegovu sigurnost, kazao je britanskim medijima stručnjak za kraljevsku obitelj Tom Quinn
Pogledaj originalni članak

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle već nekoliko godina žive u Sjedinjenim Američkim Državama zajedno sa svojom djecom, nakon što se 2020. vojvoda od Sussexa odrekao svojih kraljevskih dužnosti. Nedavno su u javnost procurili dokumenti u kojima je sin kralja Charlesa ažurirao svoje prebivalište, budući da je u ožujku prošle godine kralj deložirao njega i Markle s posjeda u Velikoj Britaniji na kojem su dotad bili prijavljeni. Međutim, sad su se pojavile informacije kako se odbjegli Harry vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Naime, kako piše Page Six, unuk kraljice Elizabete trenutno je u potrazi za trajnim domom u Engleskoj kako bi se tamo mogao družiti s prijateljima koji nisu u dobrim odnosima s njegovom suprugom Meghan, tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj Tom Quinn. On je za britanske medije otkrio da princu, koji s Markle i njihovo dvoje djece - sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet - boravi u Montecitu u Kaliforniji, polako počinju nedostajati neki stvari iz starog života. 

GALERIJA: Nema kraja svađi: Princ Harry odbio doći na vjenčanje godine u Velikoj Britaniji na kojem će se pojaviti William

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

- Prije ili kasnije, period medenog mjeseca u kojem se sve u Sjedinjenim Državama doživljava novim i uzbudljivim doći će kraju, a Harry prošlost promatra kroz ružičaste naočale - otkrio je Quinn. Nadalje, stručnjak za kraljevsku obitelj govori kako Harryju najviše vojska i prijatelji s koledža, koji ga navodno od preseljenja u Ameriku još nisu posjetili jer im ne odgovara njegov odabir supruge, pa navodno princ sada traži 'mušku gajbu' u Londonu gdje će se moći družiti.

VEZANI ČLANCI:

- Harry je odlučan pronaći svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je djelomično razlog zašto nastavlja s pravnim radnjama kako bi natjerao britanske porezne obveznike da plate za njegovu sigurnost - izjavio je za britanske medije Tom Quinn, a preostaje vidjeti kako će na ovu informaciju reagirati Harryjeva supruga, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja se još ne namjerava vraćati u Englesku. 

Podsjetimo, kada je kralj Charles objavio informaciju da mu je dijagnosticiran rak, njegov sin Harry odmah je doputovao iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi posjetio oca. Njihov susret bio je kratak i mnogima je ulio nadu da će ova situacija izgladiti narušeni odnos između Harryja i ostalih članova obitelji. No sve je ostalo samo na nadi jer, po svemu sudeći, napretka nema, što potvrđuje i činjenica kako princ Harry i njegova supruga Meghan ni ove godine nisu dobili pozivnicu za Trooping the Colour.

Kako pišu mediji u Americi i Velikoj Britaniji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće biti prisutni na službenoj rođendanskoj proslavi kralja Charlesa koja se održava svake godine u lipnju. Ni prošle godine nisu bili pozvani. Otkako su odlučili odstupiti s kraljevskih dužnosti i s djecom su odselili u Kaliforniju, kraljevska obitelj ih ne poziva na ovakav tip događaja. Par je na Trooping the Colour bio prisutan dva puta i to 2018. godine kada su se vjenčali, a godinu dana nakon toga također su se s cijelom obitelji pojavili na balkonu palače.

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BR
brongostar
15:46 12.06.2024.

Kakvu ovcu napravi žena od princa.