Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA KRALJICA TALK SHOWA

Oprah Winfrey hitno je završila u bolnici, njezina prijateljica otkrila je detalje njezinog zdravstvenog stanja

Bande-annonce du prince Harry et d'Oprah Winfrey pour leur série Apple TV "The Me You Can't See"
Foto: © Apple TV via Bestimage
1/12
12.06.2024.
u 08:30

U emisiji "CBS Morning" Oprah Winfrey vodi razgovore s književnicima čije knjige predstavlja u sklopu svog "Oprah's book cluba", a kada se u utorak umjesto nje pojavila Gayle pred kamerama je morala objasniti zašto Oprah nije mogla doći

Slavna voditeljica Oprah Winfrey hitno je hospitalizirana, piše Daily Mail i dodaju kako je u bolnici završila zbog želučanih problema. Kraljica talk showa prije pet je mjeseci priznala da je koristila lijekove za mršavljenje, slične Ozempicu, a sada je njezina prijateljica Gayle King opisala s kakvim se problemima suočila Oprah prije nego je završila u bolnici.

- Imala je neku vrstu želučane viroze i da budem slikovita: izlazilo joj je na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna -  rekla je Gayle u emisiji "CBS Morning" i dodala je: U bolnici je završila jer je dehidrirala, dobila je infuziju i situacija je bila ozbiljna, ali bit će ona dobro. U emisiji "CBS Morning" Oprah Winfrey vodi razgovore s književnicima čije knjige predstavlja u sklopu svog "Oprah's book cluba", a kada se u utorak umjesto nje pojavila Gayle pred kamerama je morala objasniti zašto Oprah nije mogla doći. Nakon što je Gayle slikovito opisala zdravstvenu situacije svoje prijateljice dodala je: Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila ove detalje.

VEZANI ČLANCI

Oprah je godinama vodila borbu s viškom kilograma i nedavno su mediji dosta pisali o njezinom novom dokumentarcu o ljudima koji koriste lijekove za mršavljenje. - To je vrlo osobna tema za mene i za stotine milijuna pogođenih ljudi diljem svijeta koji su se godinama borili s težinom i pretilošću - rekla je u jednom intervju u kojem je pričala o svom dokumentarcu. 

Oprah je uvijek bila iskrena sa svojim obožavateljima kada je tema bila gubitak kilograma i uvijek je otvoreno pričala o načinima na koje gubi kilograme i to je bila i česta tema njezinih emisija. Prošle godine pojavila se glasine da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je postao su brojne zvijezde Hollywooda počele koristiti kako bi izgubile kilograme.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledalo Modrićevo vjenčanje prije 13 godina

Bande-annonce du prince Harry et d'Oprah Winfrey pour leur série Apple TV "The Me You Can't See"
1/26

Kako su se nagađanja rasla, Oprah je u prosincu priznala da je počela uzimati lijekove za mršavljenje jer više nije mogla pronaći način kako da se riješi viška kilograma jer više nijedna metoda nije uspijevala i često se susretala s jo-jo efektom i izgubljeno je brzo vraćala. Kad je bila podvrgnuta operaciji koljena 2021., njezina fizička rehabilitacija pomogla joj je da razvije niz zdravih navika koje su joj pomogle u rješavanju kilograma.

- Nakon operacije koljena počela sam planinariti i svaki tjedan postavljati nove ciljeve udaljenosti. Na kraju sam pješačila i po 15 kilometara dnevno. Osjećala sam se jače, spremnije i življe nego što sam se osjećala godinama - priznala je i tada dodala kako je ipak posegnula za lijekovima za mršavljenje jer bez obzira što se držala i plana prehrane i vježbanja, ništa nije pomoglo dovoljno da se kilogrami otope. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije