hrabrost na djelu

Princ William helikopterom spasio djevojku od utapanja

Foto: 'Paul ChaissonPress Association/P'
Princ William helikopterom spasio djevojku od utapanja
19.08.2012.
u 15:24
U roku 40 sekundi našao se na mjestu nesreće i djevojci bacio pojas za spašavanje. Kako je već gubila snagu, brza reakcija princa spasila joj je život.
Pogledaj originalni članak

Poput pravog princa na bijelom konju princ William je u četvrtak popodne došao na poziv dame u nevolji na obali Walesa. Naime, 16-godišnjakinja se našla u nevolji kad ju je jaka morska struja odvukla na pučinu. Njezinu 13-godišnju prijateljicu spasio je surfer, no ona se nije mogla vratiti na obalu.

Na sreću, princ William, koji radi u kraljičinoj službi za spašavanje kao pilot, upravo je završavao vježbu s helikopterom kada mu je javljeno za hitnu situaciju. U roku 40 sekundi našao se na mjestu nesreće i djevojci bacio pojas za spašavanje. Kako je već gubila snagu, brza reakcija princa spasila joj je život

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar targus
targus
16:08 19.08.2012.

Hm...da. Ko da je on jedini bio u helikopteru!!?? A di je drugi pilot, pa dvojica - trojica vojnika koji su spuštala vitlo i dr...?? Trebalo je pohvaliti cijelu ekipu, a ne njega izvući iz ekipe samo zato jer je princ...!!! Zbljuv

HO
hossy
20:17 19.08.2012.

Sto se vremena mijenjaju....sada ni Princ vise ne dolazi na bijelom konju vec helikopterom : ))) Uostalom ovakvih stvari imamo svaki dan samo je ovo jako bitno jer je Princ nekoga spasio....zao mi ovih 5 minuta mog dragocjenog vremena sto procita ovo : )))