nakon turneje karibima

Princ William i Kate Middleton donijeli odluku koja će promijeniti budućnost monarhije: 'Ovo nije kritika kraljici'

Foto: Reuters/Pixsell
Princ William i Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
Princ William i Kate Middleton
Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram/ dukeandduchessofcambridge
30.03.2022.
u 22:30
Čini se kako su vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea ovi događaji nagnali da promijene svoju odluku o držanju zadanih pravila te su odlučili da će posao obavljati 'na svoj način'.
Pogledaj originalni članak

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William posljednje su vrijeme proveli na kraljevskoj turneji Karibima koja za njih nije bila ugodna. Tamo su se susreli s prosvjedima usmjerenim protiv njihove obitelji, a morali su i 'pokrpati' sve što su članovi njihove obitelji učinili tamošnjem stanovništvu.

Čini se kako su ih ovi događaji nagnali da promijene svoju odluku o držanju zadanih pravila te su odlučili da će posao obavljati 'na svoj način'. Više se neće pridržavati mantre koju kraljevska obitelj poštuje dugi niz godina: 'Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj'. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovim posjetom učvrstili su svoje mišljenje da monarhija mora biti spremna prilagođavanju kako bi preživjela.

Naime, šuška se kako planiraju monarhiju učiniti 'isplativijom' tako što će smanjiti broj osoblja i pomoćnika. Prijatelj obitelji za britanski The Sun kazao je kako oni žele modernizirati način na koji rade i donijeti svježinu. 

- Princ je stajališta da su za njega gotovi dani u kojima se, poput oca i bake, jedan član kraljevske obitelji nikada ne smije žaliti. Jasno je da neće imati redovita javna obraćanja javnosti, no isto tako smatra da monarhija mora, kada ima nešto reći, to i izreći. Ovo nije njegova kritika kraljici. Dapače, on joj se divi jer je puno toga od nje naučio, no isto gleda naprijed, prema onome kako će sve izgledati za 40 godina. On želi da monarhija i dalje bude ujedinjujuća snaga, da premosti jaz. On sluša ljude, uistinu ih sluša, i ima jasnu viziju budućnosti. Želi preuzeti uspjeh svoje bake i nastaviti graditi na njemu svoj put - opisao je prijatelj obitelji.

VIDEO Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. Sram me je'

 

Hollywoodska legenda

Bruce Willis se oprašta od glume, u tajnosti se bori s dijagnozom: 'Tužno je vidjeti legendu da propada pred vašim očima'

Prve glasine o mogućoj Willisovoj dijagnozi objavio je magazin OK! u siječnju 2021., kada je objavljeno da se Willis bori s gubitkom pamćenja i da provodi više vremena sa svojom obitelji nakon što je osuđen jer nije nosio zaštitnu masku na vrhuncu jednog od valova epidemije korone, zbog čega se kasnije ispričao tvrdeći da se radilo o “pogrešci u prosudbi”. No izvori bliski glumcu potvrdili su da je Willis “jednostavno zaboravio” staviti na lice masku koja mu je visjela oko vrata.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

M3
Miške 3
06:29 31.03.2022.

Gluposti feudalne