FANOVI ODUŠEVLJENI

Osvanula fotka sa Splitskog festivala! Prepoznajete li ove legende u društvu Miše Kovača?

Mišo Kovač
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
30.03.2022.
u 17:25

Fotografija nas vraća u zlatno doba Splitskog festivala, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća. Na fotografiji su Mišo, Tereza Kesovija i Zdenko Runjić

Na službenom Instagram profilu Miše Kovača (80) pojavila se fotografija koja je preuzeta s grupe Splitski spomenar, a koja nas vraća u zlatno doba Splitskog festivala, sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća. Na fotografiji su Mišo, Tereza Kesovija i Zdenko Runjić. 

Inače, Mišo je 1975. godine na Splitu pobijedio s Runjićevom pjesmom "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim", koju je prije nekoliko mjeseci obradio u duetu sa Sašom Antićem. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, legenda hrvatske glazbene scene krajem prošle godine liječio se u KBC Split od koronavirusa. Nedugo prije što se zarazio koronom bio je smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je nakon terapije antibioticima bio pušten kući. Sličan scenarij dogodio se i u listopadu kada je primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split odakle je brzo pušten na kućno liječenje.

Nedavno je objavljeno kako Mišo priprema spektakl na Poljudu za sve svoje obožavatelje, a osim njega na koncertu bi trebalo nastupiti i nekoliko gostiju. 

VIDEO: Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
18:50 30.03.2022.

Gdje bijaše Vice u to doba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije