Supertalent

"Promenada klub" prvo će se odmoriti, a potom slaviti pobjedu

"Promenada klub" prvo će se odmoriti, a potom slaviti pobjedu
18.12.2011.
u 23:01
Nakon Viktorije Novosel i Tihomira Bendelja, karlovački Promenada klub pobjednik je treće sezone Supertalenta. Na pozornicu se popela i Nina Badrić, no ovaj put članica žirija otpjevala je pjesmu sa svojeg novog albuma.
Pogledaj originalni članak

Promenada klub iz Karlovca pobjednici su treće sezone “Supertalenta”. Odlučili su tako gledatelji koji su cijeli tjedan glasovali za svoje favorite, a pobjednici bili vidno iznenađeni.

- Kad sam gledao reakcije pobjednika nekih showova, nisam vjerovao u ono “ne znam što reći, iznenađen sam”. Sada vjerujem, doista predivan osjećaj - kazali su iz Promenada kluba.

Tremu i napetost deset finalista razbili su prvi hrvatski Supertalenti - Viktorija Novosel i Tihomir Bendelja. Na pozornicu se popela i Nina Badrić, no ovaj put članica žirija otpjevala je pjesmu sa svojeg novog albuma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
23:30 18.12.2011.

Čestitke ekipi iz Promenada kluba. Zaista su bili najbolji !

BO
bomba
03:11 19.12.2011.

Ja najviše volim pratiti audicijske emisije jer se tu može čovjek slatko nasmijati. Gledao sam ih na audiciji i oduševili su me i to nije samo talent već i mukotrpan rad da bi se u sekundi iz jedne figure pretvorili u drugu. Svaka čast na radu i želji da nam pokažu svoj način izražavanja kroz umjetnost. Išao sam ih tražiti kasnije na youtube i vidio sam da su oni ti koji trebaju pobijediti jer nemaju konkurenciju. Čudesno i svaka čast.

MA
mare0801
08:15 19.12.2011.

iz nastupa dosadašnjih pobjednika se lijepo vidjelo kojim pravcem treba ići,Viktorija Novosel je udavila nekom monotonom pjesmicom,a Bandelja je oduševio neobičnom točkom,ovaj izbor je pravi ,jer treba birati originalne točke,a ne plesače i pjevače,jer oni ne daju ništA novo ni originalno,i brzo se izgube ,kada sve završi.