jeff cohen

Proslavio se ulogom u kultnom filmu, pa promijenio izgled i nestao iz javnosti

Foto: Profimedia
Foto: Youtube screenshot
Foto: Promo
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: Promo
Foto: Promo
19.06.2023.
u 23:00
Jeff Cohen (48) ostao je zapamćen po ulozi u legendarnom filmu "The Goonies" iz 1985. godine kada je glumio dječaka Chunka. Njegov lik bio je punašan, a glumac nakon što je transformirao svoje tijelo prestao je dobivati uloge.
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Jeff Cohen (48) ostao je zapamćen po ulozi u legendarnom filmu "The Goonies" iz 1985. godine kada je glumio dječaka Chunka. Jeff je bio jedna od istaknutih zvijezda kultnog filma u kojem je igrao punašnog dječaka, a glumac se danas može pohvaliti značajnim gubitkom kilograma i potpuno novim imidžem. No, njegova je transformacija ipak imala cijenu.

Jeff je jednom prilikom otkrio da njegova nova figura, nakon što je značajno smršavio, nije bila prihvaćena od strane filmske industrije u Hollywoodu i više nije dobivao uloge. On je danas uspješni odvjetnik, ali je ranije govorio o tome da su njegove glumačke uloge postajale sve rjeđe i to s vremenom kako mu se izgled mijenjao.

Foto: Profimedia

- U gradu je bilo otprilike četvero punašne djece, tako da ste svaki put kad bi se pojavila neka nova uloga punašnijeg klinca vidjeli iste ljude na audiciji. Bilo je to preživljavanje najdebljeg od njih. Ali kad sam ušao u pubertet, to je za mene bio kraj karijere. Promijenio sam se i više nisam mogao dobivati ​​uloge - izjavio je Jeff jednom prilikom.

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, film  "The Goonies", u režiji Richarda Donnera, prvi su se put pojavili na kino platnima 1985. godine i navodno se tada 11-godišnji Jeff bojao da će izgubiti svoju ulogu nakon što je obolio od vodenih kozica, no to se na sreću nije dogodio i sudjelovao je u stvaranju filmskog klasika koji se i danas rado gleda.

Podsjetimo, u filmu braća Mikey i Brandon se sa svojom obitelji pripremaju za selidbu zajedno s drugim susjedima iz ulice, jer je njihovo zemljište zapelo za oko pohlepnim ljudima iz korporacije koja na tom mjestu želi napraviti golf terene. Tijekom čišćenja i pakiranja, Mikey i njegovi prijatelji na tavanu pronađu staru prašnjavu mapu za koju se ispostavlja da ih može odvesti do nestalog blaga koje je pripadalo okrutnom gusaru Jednookom Willu još u 17. stoljeću. Poneseni idejom kako bi tim novcem mogli spasiti četvrt od rušenja, kreću u potragu i pronalaze ulaz u spilju, koji se nalazi baš ispod kuće u kojoj se skrivaju opasni kriminalci. 
U filmu su uloge imali još i Sean Astin, Josh Brolin, Corey Feldman, Ke Huy Quan, Marta Plimpton i drugi.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.