Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERPOTJERA

Lovci se prisjetili anegdota sa snimanja: 'Vidio sam Kotigu u gaćama'

Lovci nakon snimanja
Foto: Instagram
1/8
19.06.2023.
u 20:59

Već je snimljena druga sezona HRT-ovog kviza koja kreće ove jeseni, a tim povoodm lovci su ispričali neke zanimljivosti. Morana je ispričala da je jednom zamijenila svoj i Deanov remen pa se Kotiga jako zbunio. "Bilo je jako smiješno", rekla je Morana. Sven je kazao kako mu je najteže bilo onda kada je zamijenio Taylor Swift i Adele

Na HRT-u je nedavno završila prva sezona novog kviza "Superpotjera", a ovih dana je već snimljena i druga sezona kviza koji će se emitirati u jesenskoj shemi javne televizije.  Tim povodom su lovci Morana Zibar, Dean Kotiga, Krešimir Sušević Međeral, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić podijelili anegdote sa snimanja. 

- Nažalost sam imao priliku vidjeti Deana u donjem rublju dok smo se presvlačili. Zbog toga sam nekoliko mjeseci morao ići na terapije, ne bih to želio ponovno, kazao je Krešo u videu objavljenom na društvenim mrežama HRT-a.

@hrvatska_radiotelevizija Lovac Krešo nam je otkrio anegdotu s probe koju će dugo pamtiti 😄 #superpotjera #lovci #hrvatskaradiotelevizija #zavas ♬ original sound - HRT

 

Morana je ispričala da je jednom zamijenila svoj i Deanov remen pa se Kotiga jako zbunio. "Bilo je jako smiješno", rekla je Morana.

Sven je kazao kako mu je najteže bilo onda kada je zamijenio Taylor Swift i Adele. 

- Mladen mi je u jednoj emisiji zalijepio žvaku za gumb pa se nisam mogao javiti, prisjetio se Marcelić. 

Podsjetimo, urednik kvizova "Potjera " i "Superpotjera" Igor Grković nedavno nam je u intervjuu kazao kako se rade ponude za natjecatelje.

VEZANI ČLANCI

- Superpotjera podupire individualce u superformi pa se i ponude kreiraju tako da ih tjeraju na maksimalan rizik. Igrači koji odgovore na svih pet ABC pitanja dobivaju najviše ponude u igri protiv svih petero lovaca. Primjerice, u posljednjoj emisiji svih četvero natjecatelja ponudilo je 5 točnih odgovora na ABC pitanja pa su i ponude u igri s pet lovaca bile 35.000 i 40.000 eura. U Superpotjeri ne postoji stablo novca koje omogućava igru za iste iznose na istim razinama pa u tom "očekivanju neočekivanog" većina gledatelja pronalazi dodatnu draž. Ne zaboravite da su natjecatelji uvijek u vremenskoj prednosti pred lovcima i da se ne trebaju prijavljivati za odgovor. Ako naprave odabir u skladu sa svojim mogućnostima i odigraju najbolje što znaju, uspjeh im je zagarantiran, kazao je Grković. 

VIDEO: Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Colonije, Karme i grupe ET 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije