NAKON POTRESA

Prozvala Grubnića da ne pomaže, a on bez dvojbe odbrusio: 'Da vam nije palo na pamet'

Foto: Instagram/Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marko Grubnić i Maja Šuput
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram
03.01.2021.
u 14:52
Nakon što mu je pratiteljica uputila kritiku na Instagramu, Marko Grubnić joj se direktno obratio.
Pogledaj originalni članak

Jedna pratiteljica prozvala je modnog stilista Marka Grubnića na njegovom Instagramu da ne pomaže ljudima iz Sisačko-moslavačke županije koju je pogodio razorni potres 29. prosinca u 12:19 sati, a zbog kojeg je živote izgubilo sedam osoba. 

- Pozdrav Marko. Nemam ništa protiv, ali gdje ste vi svi sada kada treba pomoći Petrinji, Glini i Sisku? Dajte se malo aktivirajte! Usput, pozovi prijatelje - napisala je jedna Siščanka.

Foto: Instagram

Poznati stilist odlučio joj se obratiti u posebnom komentaru.

- Draga, da Vam više nikada, ali baš nikada nije palo na pamet dovoditi moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet. Ne prelazite tu granicu, lijepo Vas molim. Pomažemo koliko god možemo i znamo i zato nikada više ne prozivajte druge ljude nego pomozite i Vi koliko i kako možete. Ovo što ste napisali je vrlo ružno i ne znam otkud Vam pravo jer Vi uopće ne znate koliko tko od nas pomaže, osjeća, strepi, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli. Još jednom - nikada više nemojte nikom ovako nešto napisati - napisao je Marko, a mnogi su mu odlučili stati u obranu.

- Ne opravdavam neosnovane kritike nekome, a da nemaš pojma je li ta osoba pomogla i što je uradila. Svatko prema svojoj savjesti - jedan je od komentara.

Podsjetimo, u nedavnim Instagram pričama s pitanjima fanova, Marko je odgovarao bez zadrške. Tako je otkrio da je vjernik i da je iznimno zadovoljan svojim životom. Potom se osvrnuo na život u Hrvatskoj.

"Mogao sam i još uvijek mogu živjeti gdje god želim na svijetu, ali moj odabir je i dalje Hrvatska. Hrvati koji ne putuju puno po svijetu nisu niti svjesni koliko mi ovdje lijepo živimo, sve imamo, predivnu i sigurnu zemlju, djeca nam idu slobodno u parkove što u Londonu, Parizu zaista nije slučaj... Imamo savršenu hranu, svi više-manje imamo svoje stanove, aute što nikako nije slučaj vani (mislim na veliku većinu), imamo zaista dobar lifestyle (nije baš isto platiti osobnog trenera u Londonu i Zagrebu)", istaknuo je Marko.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 134

PE
PetrusManus
16:21 03.01.2021.

Ta spodoba i njemu slični su se zavukli u mišiju rupu, a Badrička je rodom izGline od nje ni slova da se čuje, još nije doprla vijest na neku jahtu di je bila na dočeku sa bogatim sponzorom.

DU
Deleted user
16:55 03.01.2021.

Vidim da je urednik došao do dna.

GR
Grandstar
16:35 03.01.2021.

O majko mila bozija pa zar nam nije dosta potresa korona i nesrece jos i ove likove gledat u medijima Nemogu ni pomislit tko su oni kojima je taj peskic uzor